in ,

Transformers: War For Cybertron – Netflix Animesinden İlk Fragman

Transformers: War For Cybertron üçlemesinin ilk filmi “Siege” için fragman yayınlandı. Netflix, Transformers animeleriyle geliyor!

Transformers War For Cybertron netflix anime fragman
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, anime kütüphanesini genişletme konusunda hızını bir gün olsun düşürmüyor. Kanal, daha önce üçleme olacağını duyurduğu Transformers: War For Cybertron için ilk fragmanı yayınladı.

Transformers, hem çizgi film dünyasında hem de sinemada sık sık karşımıza çıkan popüler yapımlardan birisi. Şimdi de Netflix, Hasbro ortaklığında bu markaya yeni maceralar eklemek için kolları sıvıyor. Üç film olarak tasarlanan Transformers: War For Cybertron’dan ilk fragman ise görücüye çıktı.

Transformers’ın ana gezegeni olan Cyberton ile hayranları yakından tanıştıracak anime serisi; Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki savaşı konu alacak. Yeni anime film serisi, daha önce hiç duymadığımız hikâyeleri gün yüzüne çıkartacak. Yapımların arkasında ise daha önce RWBY ve gen:LOCK gibi animasyonların altına imzasını atan Rooster Teeth var.

- Reklam -

Kanal, Netflix Anime Serileri başlığı altında topladığı kategorisindeki yapımlara her gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Transformers da bu animeler arasında güçlü bir marka olarak öne çıkıyor.

Japonya’da ortaya çıkan, daha sonra Amerika Birleşik Devletleri pazarına girerek adını tüm dünyaya duyuran Transformers, çizgi film ve sinema yapımlarından sonra Netflix animesi olmak için hazırlanıyor.

Transformers: War For Cybertron Trilogy: Siege Fragmanı İzle

YouTube video

Transformers: War For Cybertron Trilogy: Siege adıyla anılan ilk filmin yayın tarihi paylaşılmamış olsa da 2020 yılı içerisinde bizlerle olacağını biliyoruz.

Üçlemeye dair daha önce yapılan açıklamalarda, ilk Transformers yapımlarına ilgi duyan hayranların yeni anime üçlemesinden oldukça memnun kalacağı belirtilmişti.

- Reklam -

Hasbro tasarımcısı John Warden, seriye dair konuşurken bu filmlerde Cybertron’daki son günlerin anlatılacağının altını çizmişti.

Transformers anime film üçlemesinin yapımcılığını FJ DeSanto üstleniyor. Filmlerin yazarları arasında ise George Krstic (Megas XLR), Gavin Hignight (Transformers: Cyberverse) ve Brandon Easton (Transformers: Rescue Bots, Agent Carter) yer alıyor.

Transformers: War For Cybertron - Fragman

Netflix, Witcher animesi Nightmare of the Wolf sonrası Altered Carbon, Pacific Rim gibi yapımlara da anime diziler çekmeye başlamıştı.

Peki siz yeni Transformers serisini nasıl buldunuz? Netflix’in anime politikasını beğeniyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Mark Hamill, Netflix’in He-Man Animesinde İskeletor’u Seslendirecek

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Madem anime o zaman klasik mecha tarzında görünmesini isterdim. Bu tarz sanki gerçek görünümle çizgi arasında sıkışmış gibi geliyor. :slight_smile:

    serveimage

  2. Avatar for Ronin47 Ronin47 dedi ki:

    Ben görseli çok beğendim. Genelde tamamen cgi ile üretilmiş animasyonlardan hiç hazetmem ama bu sefer hiç rahatsız olmadım.

    Ayrıca bazı küçük ayrıntılar beni çok mutlu etti. İlki mükemmel liderimiz Optimus Prime’ın tasarımında G1 ve Battle Convoy döneminin esas alınmış olması. Hatta Megatron bile Walther P38’e dönüştüğü formunda herhalde, galiba, sanırsam. İkincisi ise Megas XLR’ın yaratıcı isimlerinden George Krstic’in yazar kadrosunda olması.

    Netflix’in animasyon konusunda görece başarısız olduğunu düşündüğüm bi dönemde beni haksız çıkaracaklar galiba…

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Çok muhteşem duruyor ya Optimus :smiley:

  4. Avatar for Batuhan Batuhan dedi ki:

    Çok iyiydi ya. Zevkle izledim ama beni doyurmadı çok kısa :confused: 3. sezonda ya dinobotlara ya da beastwar a bağlıcaklar hadi bakalım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Venom 2 Setinden Yeni Fotoğraflar

Venom 2 Setinden Yeni Fotoğraflar Paylaşıldı

Canavarlar Parkı - Parco dei Mostri

Canavarlar Parkı: 16. Yüzyıl İtalyası’ndan Ürpertici Bir Bahçe