in ,

Warner Bros. “Attack on Titan”ın Peşine Düştü

Warner Bros., gerçek oyuncularla çekilecek bir Attack On Titan filmi için kolları sıvadı.

attack on titan
- Reklam -
- Reklam -

Variety‘nin haberine göre yönetmen Andy Muschietti ve Warner Bros., Hajime Isayama’nın popüler mangası Attack On Titan‘ın gerçek oyuncularla çekilecek (live-action) yeni bir filmi için anlaştılar.

Pek çok kişi Andy Muschietti‘yi geçtiğimiz dönemlerde çıkan IT adlı filmden tanıyor. Yeni çekilecek filmin yapımcı kadrosundaysa Harry Potter‘dan tanıdığımız David Heyman, Heroes dizisinden bildiğimiz Masi Oka ve yine IT adlı filmden Barbara Muschietti var.

Muschetti bu sıralar 6 Eylül’de çıkacak IT filminin ikinci bölümü üzerinde çalışıyor. Daha önce birçok başka projeyle adı anılmasına rağmen, bu filmin yapımı bittiğinde Muschetti’nin Attack On Titan’ı çekmeye başlayacağı düşünülüyor.

- Reklam -

Attack On Titan, kendilerini büyük yaratıklardan koruyabilmek için yüksek duvarların arkasına saklanan insanların yaşamlarını konu alıyor. Manga olarak başlayan ve popüler bir anime haline dönüşen seriye daha önce Shinji Higuchi tarafından yönetilen bir film bile çekildi. Bu iki kısımlık film serisi bazı izleyiciler tarafından pek tutulmadı.

- Reklam -

Eğer Muschietti’nin bir sonraki filmi gerçekten de Attack On Titan olacaksa, ortaya ne gibi bir şey çıkacağını merak etmiyor değiliz. Genelde korku filmleri üzerinde çalışan yönetmen, bu yeni yapımla beraber tecrübelerini daha büyük ölçülere taşıyabilir ve bizlere âdeta görsel şölen sunabilir.

Peki bu konuda sizlerin fikirleri nedir?

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

19 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for leydiandromeda leydiandromeda dedi ki:

    Daha önce çekilen versiyonundan daha kötü olamaz en azından…

  2. Avatar for maviadige maviadige dedi ki:

    Shingeki no Kyojin en sevdiğim animelerdendir. Yine de film olarak görmek çok hoşuma gitmez. Japonlar anime konusunda çok başarılı olsa da film için aynısını söyleyemem. Death Note filmi de çok yetersiz kalmıştı. Batılılar da genelde bu tür filmlerde süper kahraman (ki o filmler çok ruhsuz geliyor bana) modundan çıkamadığı için yine izlemek istemem onların elinden çıkan bir yapımı. Sadece görsel efektin çok iyi olması kurtarmaz.

  3. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    @leydiandromeda

    Aslında her iki yoruma da tamamen katılıyorum, şahsi fikrimce live action filmlerde hiçbir zaman anime ve mangalardaki his yansıtılamıyor, ki zaten gerçeğe dönüştürülen tüm çizgi ya da animasyon karakterleri bir garip buluyorum.

    Bunu Japonların yapmasını bırakıp eğer Amerikan tarafına geçecek olursak, benim aklıma gelen ilk sorun zaten oyuncuların gözlerinin çekik olmayacağı oluyor. Şöyle bir şey var ki manga ve animeye sadık kalınmasını isterim, eh bunu nasıl yansıtabilirler ki? En iyi ihtimalle Asyalı oyuncular kullanacaklar yansıtmak için, eh bu sefer de birinci şıkka geri dönüyoruz.

    Üçüncü endişem ise son zamanların popüler modası olan Politik Doğruculuk akımı. Tüm bu şüphelerime rağmen Andy Muschietti’nin bu alandaki yeteneği bana ufakta olsa bir umut veriyor. Yine de umarım bu film onun kariyerindeki kötü olarak anılacak filmlerin arasına girmez. Sonuçta binlerce farklı kalem var bir filmi oluşturan elementlerin arasında, senaryosundan tutun da oyuncusuna kadar.

    Ha bir de film New York ya da California’da geçerse veya hiç olmazsa bu Titanlar koskoca dünyadaki son kalan Amerikan şehrine saldırırlarsa hiç şaşırmam. (Sadece espiri.) :smiley:

  4. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Mikasayı güzel bir asyalı oynarsa süper olur gerisi boş zaten. :joy:

    images%20(29)images%20(30)6a27b3df0d5068ad0fdb0f1da0193932--live-action-shingeki-no-kyojinimages%20(31)

  5. Avatar for leydiandromeda leydiandromeda dedi ki:

    Aslında animeyi yansıtması için illa çekik olmaları gerekmiyor oyuncuların. Yanlış hatırlamıyorsam Shingeki No Kyojin’de sadece Mikasa ve Levi asyalıydı, diğer karakterler de farklı ulusların fiziksel özelliklerine sahipti. Hatta önceki çekilen filmde Armin sarışın olmadığı için yapımcı linç yemişti.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

14 cevap daha var.

soguk deri ust

“Soğuk Deri” Yeniden Okurlarla Buluşuyor

galileo galilei orta parmak

Dünyanın En Ünlü Orta Parmağının Sahibi Kim?