in ,

What If…?’in 3. Sezonu Onaylandı ve 2. Sezonun Çıkış Tarihi Belli Oldu

What If 3. sezon onayını aldı. Marvel Sinematik Evreni’nin animasyon yapımı henüz 2. sezon yayınlanmadan 3. sezon planlarını açıkladı.

What If 3. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

What If 3. sezon çalışmalarına başlıyor. Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen animasyon yapımı henüz 2. sezonuyla izleyicilerin karşısına bile çıkmamışken yeni sezonun onayını aldı. Disney Plus üzerinden yayınlanacak 2. sezon çıkış tarihi ise netleşti.

San Diego Comic-Con festivali çizgi roman hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. Marvel’ın Loki, WandaVision ve Doctor Strange ile genişleyen alternatif evrenlere animasyon bir yapım ile farklı bakış açısı getiren What If…? eleştirmenler ve izleyiciler tarafından karışık notlar almıştı. Ancak Marvel animasyon yapımına devam etmekte kararlı. Dev şirket geçen aylarda ikinci sezonun çalışmalarının başlandığı duyurmuş ve bunun üzerine çıkış tarihine dair bazı dedikodular yükselmişti.

SDCC bünyesinde yapılan açıklama ise söylentilere netlik kazandırdı. Marvel’ın resmi Twitter hesabından da yapılan açıklama ile birlikte What If…? 2. sezon çıkış tarihi doğrulandı. Animasyon dizi 2023 yılının ilk aylarında izleyicilerin karşısına çıkacak.

- Reklam -

Ayrıca What If…? panelinde paylaşılan video ise alternatif gerçekliklerin Marvel çizgi roman evreninin dört bir tarafına yayıldığını gösteriyor. Shang-Chi and Legends of the Ten Rings, WandaVision ve Neil Gaiman’ın sevilen 1602 eserine kadar birçok farklı yapım animasyon bünyesinde yer alacak.

What If 3. Sezon Çalışmalarına Yakında Başlayacak

What If...? 3. sezon

1977 yılında çizgi roman serisi olarak başlayan What If…? Marvel evreninin alternatif gerçekliklerini okurlarla buluşturmayı başarmıştı. “Örümcek Adam Fantastik Dörtlü’ye katılsaydı ne olurdu?” ya da “Captain America İkinci Dünya Savaşında olmasaydı ne olurdu?” gibi soruları yönelten seri, oldukça ilgi görmüştü. 1984 yılında çizgi roman serisi sonlansa da zaman zaman aylık yayınlanan sayılarla Marvel alternatif gerçeklikleri ziyaret etmeye devam etti.

Jeffrey Wright’ın Gözcü olarak izleyicilere eşlik ettiği yapım Guardians of the Multiverse ekibinin kurulması ile tamamlanmıştı. Captain Britain, Doctor Strange, Thor gibi karakterler yeni sezonda da yer alırken, serinin yönetmeni Bryan Andrews sevilen Örümcek Adam karakterinin ikinci sezonda görünebileceğini ifade etmişti.

- Reklam -

“Spider-Man’i çok seviyoruz. Gelecekte de neler olacağını kim bilir? Bu noktada -umutluyuz ki- tanıdığımız karakterleri ve tanıdığımız evrenleri yeniden ziyaret edip onları tamamen farklı bir şekle büründürmeyi hedefliyoruz.”

Çoklu evrenlerin koruyucularının gelecek sezonlarda nasıl tehditlere karşı koyacağı ise merak konusu. Dizinin onay alan 3. sezonuna ise ne zaman başlayacağı ise henüz belirsiz.

Siz What If…? dizisinin yeni sezon onayı alması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Wick 4 fragmanı

John Wick’in Merakla Beklenen Yeni Filminden Aksiyon Dolu İlk Fragman

I Am Groot Fragmanı

Guardians of the Galaxy Spin-Off’u “I Am Groot”tan ilk Fragman Geldi