in

Edward Snowden’ın Uzaylı Açıklaması Dikkat Çekti

ABD Ulusal Güvenlik Ajansı eski çalışanı Edward Snowden, katıldığı programda uzaylı kayıtlarının hiçbir sistemde olmadığını ifade etti.

Edward Snowden
- Reklam -
- Reklam -

Eski National Security Agency (Ulusal Güvenlik Ajansı) çalışanı Edward Snowden, bir süredir Amerika Birleşik Devletleri tarafından casus olarak mimlenmiş durumda. Snowden, zamanında ABD’nin halkın aleyhinde olan bazı çalışmalarını deşifre etmişti. O vakitten beri Rusya’da yaşayan Snowden, geçtiğimiz günlerde bir podcast’e konuk oldu.

2013 yılından beri Rusya’da yaşayan Edward Snowden, ABD hükûmeti tarafından sırları deşifre etmekle suçlanıyor.

Snowden, yeni yayımlanan Permanent Record kitabı için Amerikalı komedyen Joe Rogan’ın meşhur podcast programına konuk oldu. 2 saat 49 dakika süren programda pek çok konudan bahsedildi. Ancak en çok dikkat çekenler ise Snowden’ın ABD derin devleti ve uzaylılar hakkındaki açıklamalarıydı.

- Reklam -

Snowden, ABD Sistemlerinde Uzaylılara Dair Hiçbir Kanıt Olmadığını Söylüyor

Sunucusu olduğu Fear Factor ve NewsRadio’daki sit-com programıyla öne çıkan komedyen Joe Rogan; geçtiğimiz günlerde önemli bir konuk ağırladı. Uzun soluklu sohbet ise bir noktada ABD kayıtlarına ve uzaylılara geldi.

ABD şu sıralar 51. Bölge gündemiyle kamuoyunu meşgul etmeyi sürdürüyor. Söz konusu uzaylılar olunca da Ulusal Güvenlik Ajansı’ndan bir ismin açıklamaları haliyle öne çıkıyor. Edward Snowden, uzaylılar hakkında sayısız araştırma gerçekleştirdiğini; bunun sonucunda da ABD’nin hiçbir sisteminde, uzaylılara dair kayıtlanmış bir bilginin olmadığını belirtiyor.

- Reklam -

Snowden, güvenlik ajansının bir parçası olduğu için bütün sistemleri rahatlıkla kontrol edebildiğini ve kendisinden herhangi bir verinin gizlenemeyeceğini iddia ediyor. Yine de temkinli davranmaktan kaçınmayan eski NSA çalışanı, eğer bilgiler saklandıysa bunun oldukça sağlam şekilde yapılmış olduğunun da altını çiziyor.

Snowden’ın Permanent Record kitabı Ekim 2019 tarihinden itibaren orijinal dilinde raflara dağıtılmaya başlandı. Kitabın Türkçe baskısına dair ise henüz bir ipucu yok.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lezek Lezek dedi ki:

    Dikkat çekecek bir şey yok. Bildiğimiz anlamda uzaylı diye bir şey olmadığı için hakkında bilgi olmaması da normal. ( Dünyayı ziyaret eden ya da bizimle iletişime geçen, akıllı, dünya dışı canlılar. )

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michio Kaku İnsanlığın Geleceği

Michio Kaku’dan İnsanlığın Geleceği Raflarda

Fatma Aliye

Fatma Aliye Yeniden Latin Harflerinde