in

Robert Downey Jr. Nanoteknolojiyi Kullanarak Dünya’yı Temizleyecek

Sahip olduğu ünü kullanarak çevre kirliliğine dikkat çeken aktör Robert Downey Jr. şimdi de nanoteknolojiyi kullanarak Dünya’yı temizlemeye hazırlanıyor.

Robert Downey Jr.
- Reklam -
- Reklam -

Iron Man’i ve onun içindeki adam Tony Stark’ı canlandırması ile tanıdığımız ve çokça sevdiğimi Robert Downey Jr., nanoteknoloji ile Dünya’yı temizlemek istiyor. Ününü kullanarak kirliliğe dikkat çeken aktör, görünüşe göre soruna bir çözüm de bulmuş durumda.

Downey Jr., Amazon’un Re:Mars konferansında Footprint Coalition adlı yeni bir örgütün duyurusunu yaptı. 2020’de resmi olarak başlatılacak örgütün görevi ise nanoteknoloji kullanarak dünyamızı temizlemek. Downey Jr.’a göre eğer doğru teknolojiyi kullanırsak dünyamızı 10 yıl içinde temizleyebilirmişiz.

Downey Jr, beyaz perdede canlandırdığı Tony Stark ile büyük paralellikler içeren bu duyurusundan sonra ne yazık ki örgüt hakkında daha fazla açıklama yapmadı. Dünyayı nanoteknoloji kullanarak temizleyeceklerinin dışında hiçbir bilgiye sahip değiliz, kısaca bekleyip göreceğiz. Bu durum aslında aktörümüzün teknolojiyle ilk defa içli dışı oluşu da değil. Daha önce karısı Susan Downey ile yapay zekanın hayatımızda yaratacağı etkiler üzerine YouTube’da “Biliyor musunuz?” başlıklı bir seri hazırlamışlardı.

- Reklam -

Bu sırada Footprint Coalition’ın web sitesi açıldı. Ama web sitesinde sadece bir form bulunmakta. Bu formu doldurup göndererek örgütün gelecekte yapacakları işlerden haberdar olabiliyorsunuz.

Robert Downey Jr.’ın bu projesi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki düşüncelerinizi forumlarımızda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

- Reklam -

* * * * * * * * * *

Robert Downey Jr. Yeni Iron Man’den Memnun

Kaynak: übergizmo

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for DamlaGol DamlaGol dedi ki:

    Tam bir Tony Stark projesi. :kalp: Seni 3000 kez seviyorum Robert Downey Jr.

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    :smiley: Gerçekten öyle. Şimdi demir zırhı ile bizi koruduğu yetmezmiş gibi bir de Dünyamızı temizleyecek. Dünya’yı da koruyacak.

  3. Avatar for Umit_Balci Umit_Balci dedi ki:

    Muhteşem bir karakter hem oyunculukta hemde sosyal yaşantısında bu sunmuş olduğu projeye gelirsek dünyamızın ihtiyacı olan bir teknoloji ama teknolojiyi incelediğin zaman evrim filmi geldi aklıma açıkcası film senaryosu gerçek olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum… Bunun örneğini star trek filmlerinde yaşadık bir çok teknolojiyi yıllar öncesinden tahmin ettikleri için ödül bile aldılar bu neden olmasın? ¿

  4. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Evrim filmi en sevdiğim filmlerden biridir. Ben de filmin gerçek olabileceğini düşünen kesimden biriyim, ayrıca çok da isterim şahsen gerçek olmasını. Dediğiniz gibi bu neden olmasın ki?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Game of Thrones Karakterler

Yıllara Göre Game of Thrones Karakterlerinin Bebek İsimlerindeki Popülaritesi

Yüzüklerin Efendisi

Orta Dünya’da Gördüğümüz En Güçlü 8 Kılıç