in

Bundle Haber Uygulaması Yeni Sürümüyle Yayında

Sevilen haber uygulaması Bundle, yeni sürümüyle yayında! Kayıp Rıhtım’ın da haber kaynakları arasında yer aldığı uygulama son sürümü ile pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Bundle
- Reklam -
- Reklam -

Aylık 1 milyonun üzerindeki aktif kullanıcısıyla Türkiye’nin sevilen haber uygulamalarından olan Bundle yeni sürümüyle yayında! Kayıp Rıhtım’ın da farklı kategorileriyle bünyesinde yer aldığı mobil uygulama, kendisini geliştirmeye devam ediyor.

Google Play ve App Store tarafından Türkiye ve global mağazalarda öne çıkarılarak kullanıcılara tavsiye edilen Türk haber uygulaması Bundle, önceden ücretli olarak sunduğu birçok özelliği ücretsiz yapmanın yanı sıra, ücretsiz özelliklerine de yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Peki Bundle 3.0’da Neler Var?

Kullanıcıların favorisi olan iki özellik, Hava Durumu ve Finans eskisine göre daha kullanışlı bir hale geldi.

- Reklam -

Dünyanın en isabetli hava durumu tahminlerini sunan ve havayolları tarafından da tercih edilen Norveç Meteoroloji Enstitüsü verilerini kullanan Hava Durumu eklentisi, Türkiye’de ve dünyada nerede bulunursanız bulunun dilediğiniz konuma ait en güncel ve doğru hava durumu bilgisini önünüze getiriyor.

Döviz kurları ve altın fiyatları ile dünyanın önde gelen borsa endekslerinin yanı sıra, Bitcoin ve Etherium gibi kripto paraların da değerlerini takip edebileceğiniz Bundle Finans eklentisi ise eşsiz bir deneyim sunuyor.

Daily Bundle Yeni Haliyle Yayında, Hava Durumu ve Finans Bildirimleri Ücretsiz!

bundle yeni

İlk olarak Premium abonelerine özel olan hava durumu tahminleri ve piyasa açılış/kapanış değerleri, artık tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

- Reklam -

Ancak Bundle’ın bu sürümde sunduğu en önemli özellik, ‘Daily Bundle’ olarak karşımıza çıkıyor. Gündemin öne çıkan haberlerini ve günün popüler başlıklarını derleyen Daily Bundle, günün sonunda bildirim olarak iletiliyor; ve kullanıcıların ilgi alanlarına göre kişiselleştirilerek birçok farklı konudan haberleri de içeriyor. Gündemi tek bakışta taramak isteyenlerin vazgeçilmezi olmayı hedefleyen bu özellik de yine tüm Bundle kullanıcıları için ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor.

iOS kullanıcılarının uzun süredir beklediği tam otomatik gece modu özelliği de Bundle 3.0 ile yayına girmiş bulunuyor. Uygulama ayarlarından karanlık modu ‘otomatik’ olarak seçen kullanıcılar, Bundle’ı cihazlarının sistem tercihleri ile senkronize kullanabiliyor.

Peki Kayıp Rıhtım’ı Bundle Platformunda Nasıl Bulabilirsiniz?

Çeşitli haber, dosya, inceleme ve liste yazılarımızı hem genel hem de kategorisel olarak, Kültür & Sanat, Oyun & Geek, Sinema & TV, Bilim ve Video gibi çeşitli bölümlerde Kayıp Rıhtım ismiyle aratarak bizleri de takip listenize ekleyebilirsiniz.

Bundle’ın yeni versiyonunu iOS cihazlarınıza yüklemek için buraya, Android cihazınıza indirmek için de buraya tıklayabilirsiniz.

Peki sizler uygulamayı kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Stephen King En İyi Roman Fikrini Açıkladı: “I Jason”

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Büyülü Gerçeklik Nedir Özellikleri Hakkında

Büyülü Gerçeklik Nedir: Kapıları Aralayan Bir İhtimal Daha Var

Gölge Şehrin Çobanı - Gürkan Akpınar

Gölge Şehrin Çobanı: Aslan ve Akrep Serisi 1. Kitabı ile Yerli Fantazyada Yeni Bir Kapı Aralıyor