in

Bundle Yeni Özelliklerle Büyümeye Devam Ediyor

Kayıp Rıhtım olarak içinde yer aldığımız haber uygulaması Bundle, yeni gelen özellikleriyle kullanıcıların hayatını daha da kolaylaştırmayı hedefliyor.

Bundle
- Reklam -
- Reklam -

Severek takip ettiğimiz ve Kayıp Rıhtım platformu olarak bizlerin de içinde yer aldığı Bundle uygulaması, Finans eklentisini ve kadınlara yönelik bildirim servisini hizmete sundu.

Bundle‘da bundan önce genel olarak sevdiğimiz içerikleri yayınlayan siteleri takip eder, bununla birlikte Hot Bundle, Öne Çıkanlar gibi kategorilerden de önemli haberlerden tek bir elden haberdar olurduk. Artık bununla birlikte, uygulama üzerinden piyasayı da rahatça takip edebileceksiniz. Ana menüye entegre ettiği Finans eklentisi ile Bundle, kullanıcılarının gündemin yanı sıra paralarının değerini de takip etmesini sağlıyor.

Finans eklentisi ile döviz kurlarını, borsa endekslerini, altının fiyatını ve kripto paraları tek bir yerden takip etmek mümkün olacak. Kullanıcılar, favori yatırım araçlarının değerine uygulamanın ana menüsünden anbean göz atabiliyor. 5 yatırım aracına kadar oluşturdukları portföylerine ulaşabildikleri detay sayfasında haftalık, aylık ve yıllık grafikler de bulunuyor.

- Reklam -

Bundle

Bundle Premium aboneleri ise sınırsız sayıda yatırım aracını portföylerine ekleyebiliyor ve piyasa açılış-kapanış saatlerinde de portföyleri hakkında bildirim alıyor.

- Reklam -

Finans eklentisi haricinde Bundle bir ilke daha imza atarak kadın kullanıcılara özel yeni bir bildirim kategorisi de sunuyor. Kadınca kategorisini aktifleştiren kullanıcılar moda, yaşam, teknoloji ve sağlık gibi konularda tamamen kadınlara özel bildirimlerle gündelik yaşamlarına renk ve enerji katıyor!

Programı indirdikten sonra Kültür & Sanat kategorisinden Kayıp Rıhtım’ı, Oyun & Geek kategorisinden de hem Kayıp Rıhtım Geek başlığını hem de kardeş projemiz olan Fantastik Canavarlarıı takip etmeyi unutmayın!


Rotanızı Kayıp Rıhtım’ın Bundle’ına Çevirin!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kahramanin yolculugu

Kahramanın Benzer Yolculuğu: 6 Başlıkta Romanın Çatısı

Suzanne Collins

Açlık Oyunları Dünyasında Geçen Yeni Bir Roman Geliyor