in

Agatha Christie’nin Hayatı Çizgi Roman Oldu

Sansasyonel hayatı ile dikkat çeken Agatha Christie’nin hayatı çizgi roman formatına uyarlandı.

Agatha Christie’nin Gerçek Hayatı
- Reklam -
- Reklam -

Son yıllarda artan çizgi roman furyası iyiden iyiye alanını genişletti. Kafka’nın Davasından Cervantes’in Don Kişot’una oradan Gılgamış Destanına kadar çoğu eser çizgi romana uyarlandı. Bu anlatım biçimi ünlü ressamların hayatlarına hatta sanat akımlarına kadar birçok ayrı disipline dokundu. Görünen o ki şimdi de sansasyonel hayatı ile dikkat çeken Agatha Christie‘ye sıra gelmiş.

Alexandre Franc’in çizerliğini ve Guillaume Lebeau ile Anne Martinetti’nin ise yazarlığını yaptığı çizgi romanın tanıtım bülteni ise aşağıdaki gibi.

Agatha Christie’nin Gerçek Hayatı – Guillaume Lebeau ve Anne Martinetti | Arka Kapak Tanıtımı

agatha“Agatha Christie’nin hayatı, kurgusu kadar gizemli ve olaylıydı. Özenle çalışılmış bu çizgi roman, suç romanı kraliçesinin İngiltere’deki çocukluk yıllarından, İstanbul’a ve Mezopotamya’ya uzanan yıllarına kadar izini sürüyor. Agatha, seyahat eden, uçan, sörf yapan, özgür ruhlu ve modern bir kadını tanıtıyor. 1926’da Christie’nin ortadan kaybolduğu gizemli bir döneminin etrafında dönen kitap, 20. yüzyılın en sevilen suç romanı yazarının ilgi çekici ve eğlenceli bir araştırması.”

- Reklam -
- Reklam -

Karakarga Yayınları‘ndan çıkan çizgi romanı internette ve kitapçılarda bulabilirsiniz. Şimdiden keyifli okumalar diliyoruz.

Uygar Özdemir

Sanat tarihi, Türk mitolojisi ve fantastik edebiyat meraklısı; sıklıkla okur, çizer, yazar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

gotik oykuler ust

7 Korku Ustasının İmzasını Taşıyan “Gotik Öyküler” Raflarda

medyascope

Medyascope’un Saklı Kültür ve Edebiyat Dünyası