in

Alien ve Predator Marvel Çizgi Romanı Oluyor

Alien ve Predator serileri, Marvel Comics çizgi romanları olarak gelmeye hazırlanıyor. Peki okurları neler bekliyor?

Ailen ve Predator Marvel çizgi roman
- Reklam -
- Reklam -

Alien ve Predator film serileri 80’lerden günümüze kadar pek çok yapımla sevenlerini koltuğun ucuna esir eden yapımlar oldular. Meraklıları Dark Horse tarafından basılan çizgi romanları da okuyarak filmler arasındaki uzun sürede de favori canavarlarından uzak durmadı. Şimdiyse, geçtiğimiz yıl Disney’in Fox’u satın alışının bir parçası olarak, bu iki devasa multi-medya serisi Marvel Comics’te yeni çizgi romanlarına kavuşacak.

Alien ve Predator çizgi romanları Marvel Comics’in en tanınan süper kahraman grubu Avengers’i de ağırlayacak. Bu farklı dünyaların çarpışmasından kimin sağ çıktığını ise sayılar yayınlandıkça öğreneceğiz. Marvel’in basın açıklamasında Genel Yayın Yönetmeni C.B. Cebulski yazarların da en az okurlar kadar heyecanlı olduğunu şöyle açıkladı:

“İnsana tırnaklarını kemirten bir hikâyeden daha gerilim dolu bir şey yoktur. Alien ve Predator serileri de bu hissi bize defalarca tattırdı. Bu şaheserlerin ikisini de ilk kez izlerken dünya dışı yaratıkların verdiği korku ve insan dramının sinemadaki en güzel şekilde bir araya gelişine hayran kalışımı asla unutamam. Eserlerin bize bıraktığı bu miras takip edeceğimiz iz olacak.”

- Reklam -

Çizgi romanlar görselliğiyle ön plana çıkan bir hikaye anlatım biçimi ve Marvel gelecek eserlerinde hem Alien hem Predator için görselliği kesinlikle önemseyecek. The New Avengers’in çizeri David Finch yeni seriler için çizdiği ilk taslakları paylaşırken de heyecanını gizlemiyor:

“İkisinin de her filmini izledim ve Marvel Evreni’ni birbirine katışlarını izlemek için sabırsızlanıyorum. Bu resimleri yüzümde kocaman bir gülümsemeyle çizdim.”

Ailen ve Predator Marvel cizgi roman

Alien ve Predator Çizgi Romanlarının Çıkış Tarihi Belli Değil

Şimdilik olasılıklar sınırsız görünüyor. Örneğin, Predator’un kovaladığı bir Venom görmek artık imkânsız değil. Evrenler farklı olsa da Marvel Comics‘in daha önce bu sorunu aşmışlığı var. Geçtiğimiz dönemlerde Conan the Barbarian ve Japon kahramanı Ultraman Marvel Evreni’ne girişlerini yapmışlardı. Alien veya Predator’u evrene katmak bu ikiliden daha zor olmayacaktır.

- Reklam -

Alien ve Predator dışında Cameron’un Avatar’ı ve Whedon’un Buffy the Vampire Slayer’i de artık Disney’in elinde olan seriler. Bu da, tabii ki Marvel Comics adı altında bu markaların da çizgi romanlarını görebileceğimiz manasına geliyor.

Şimdilik Alien ve Predator’ün Marvel Comics adı altında çıkacak çizgi romanlarda bulunacağı kesin, evrenin tanıdığımız kahramanlarıyla karşılaşmalarının ne zaman olacağınıysa ilerleyen günlerde öğreneceğiz.

Marvel Comics’in yeni kahramanları için ne düşünüyorsunuz? Bu iki beyaz perde devini çizgi roman sayfalarında okumak için heyecanlı mısınız? Kayıp Rıhtım Forum’da tartışalım.


* Frank Miller’dan Daredevil: Bir Kahramanın Kaderini Nasıl Değiştirirsiniz?

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter Marvel Çizgi Roman Excalibur 3

Harry Potter, Marvel Evreni’nde Göründü: New Excalibur!

Vaiz camilla lackberg kapak

Vaiz: Tanrı Adına Ne Kadar İleri Gidebilirsin?