in ,

Amazon, “Paper Girls” Çizgi Romanını Dizi Yapıyor

Amazon, Image Comics’in sevilen çizgi romanı Paper Girls uyarlaması için harekete geçti. Saga ve Y: The Last Man gibi serilerin yazarı Brian K. Vaughan’ın eseri dizi olmaya hazırlanıyor!

Paper Girls
- Reklam -
- Reklam -

Saga ve Y: The Last Man gibi serilerde imzası bulunan Brian K. Vaughan’ın kaleme aldığı ve Image Comics tarafından yayınlanan Paper Girls, 1988’in Cadılar Bayramı’nın ertesi sabahında gazete dağıtan dört genç kızı konu ediniyor. Kızlar farkında olmadan kendilerini birbirleriyle savaşan zaman yolcularının arasında buluyor ve dünyayı kurtarmak için zamanda bir yolculuğa çıkıyorlar. Günümüz, geçmiş ve gelecek arasında seyahat ederken gelecekteki versiyonlarıyla karşılaşıyor. Sonrasında elbette kaderlerini kabul edip etmemek arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyorlar.

Amazon ise Legendary Television ve Plan B’den Paper Girls çizgi romanına dayanan bir dizi sipariş etti. Stephany Folsom ise bu adaptasyonu yazmasının yanı sıra Plan B ve Brian K. Vaughan’la birlikte yapımcı koltuğunda yer alacak.

6 kitap ve 30 sayıdan oluşan, Eisner ve Harvey gibi ödüllerin de sahibi Paper Girls çizgi romanı dilimize henüz kazandırılmadı.

- Reklam -
- Reklam -

Yapımın konusu bizlere Stranger Things dizisi ve Back to The Future filmlerinden esintiler vermedi değil.

Peki sizin bu uyarlama hakkındaki görüşleriniz neler? Yeni dizi haberiyle bu eseri de Türkçede görür müyüz dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşabilirsiniz.
Kaynak: Geektyrant


* Neil Gaiman, Kıyamet Gösterisi Uyarlamasını Terry Pratchett’ın Vasiyeti Olarak Görüyor

* Amazon’un Orlando Bloom’lu Yeni Fantastik Draması Carnival Row Ufukta Gözüktü

* Zaman Çarkı Dizisi Kitaplardan Kısmen Farklı Olacak

* Jerome Flynn, Amazon’un Kara Kule Dizisi’nde

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Paralelevren bu çizgi romanı çok övmüştü,zaten yazarın da kitapları herkes tarafından seviliyor.Tek temennimiz iyi bir yapım çıkarmaları Amazonun.

  2. Avatar for Anita Anita dedi ki:

    Haber için elinize sağlık :slight_smile:
    Umarım dizi yayınlanmadan dilimizde okuma şansımız olur.Bu zamana kadar da neden Türkçe’ye çevrilmedi hâlâ anlamış değilim.
    Serinin akıbeti hakkında belki @mit 'nin bilgisi vardır :pray:

  3. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Teşekkür ederim. Şahsen çizgi romanı ilk kez bu haberi yazarken tanıdım ve üzerine biraz araştırdım. Okumayı düşünüyorum. Belki @mit biliyor olabilir.

    @Husey
    Amazon’un izlediğim tek yapımı Top Gear adlı serinin ruhani devamı olan The Grand Tour. Diğer dizileri nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama Grand Tour gerçekten inanılmaz iyiydi benim için. Fakat son sezon seri çok para götürdüğü için biraz kısıntıya giteceklerini okumuştum. Kısaca her firma gibi ceplerini düşünüyorlar ama bunda Grand Tour’un az izlenmesi de etkili olabilir tabii ki. Umarım iyi bir şey yapabilirler. Ben de izlemek isterim. :slight_smile:

  4. Avatar for mit mit dedi ki:

    Maalesef bir bilgim yok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvel Studios

Marvel, 4. Faz Film ve Dizilerini Duyurdu

Opramoas restorasyon

Hatalı Restorasyon Fırtınayla Açığa Çıktı, Konu Meclise Taşındı