in

Eternals Avengers’a Karşı: Marvel’ın Büyük Olayı 2022’de Geliyor

Marvel’ın 2022 yılında meydana gelecek büyük olayı merak uyandırıyor. Avengers ekibi epik mücadelesinde Eternals ile karşı karşıya gelecek.

avengers vs eternals marvel
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Comics, 2022 yazı için planladığı büyük savaşta Avengers ile Eternals ekibini karşı karşıya gelecek. Evrenin hikâye akışını değiştirecek olay Eternals çizgi roman serisinin onuncu sayısında gerçekleşecek.

Marvel’ın dördüncü faz yapımlarından biri olan Eternals izleyicilerden karışık yorumlar almasıyla dikkat çekmişti. Ödüllü yönetmen Chloé Zhao tarafından beyaz perdeye aktarılan ve bir “modern destan” olarak nitelenen yapım, düşük puanlarda kalmıştı. Yine de Marvel Sinematik Evreni’ni ileriye taşıması açısından oldukça önemli bir yere sahip. Şimdi, sinematik evrendeki etkisinin yanı sıra çizgi roman evreninde de kuralları değiştirecek yeni bir olayın eşiğinde.

Eternals serisinin gelecek sayıları oldukça önemli bir mücadeleye sahne olacak. Young Avengers ve Uncanny X-MEN serisinden tanıdığımız Kieron Gillen tarafından yazılan ve Thor: God of Thunder eserini panellere aktaran Esad Ribic tarafından çizilen Eternals serisi iki önemli ekibi karşı karşıya getirecek.

- Reklam -

Marvel tarafından açıklanan özete göre Eternals ekibi ölü bir Celestial olan Progenitor’un bedenine doğru kutsal bir yolculuğa çıkıyor. Fakat bu eski tanrının bedeninde Avengers ekibinin büyük bir üssü bulunuyor. Açıklamanın devamı ise Eternals’ın bu üsse zorla girip (belki de Avengers’ın sahip olduğu bir şeyi alıp) çıkmaları gerektiğini söylüyor. Ancak bu Deviant’lara karşı koyan ekibin tahmin ettiği kadar kolay bir şekilde olmayacak gibi.

Eternals, Avengers Ekibinin Karşısına İlk Defa Çıkmıyor

avengers vs eternals marvel

Gelecek sayıdaki savaş iki grubun ilk defa karşı karşıya gelmesi değil. Bundan önce yine Kieron Gillen tarafından yazılan Eternals: Celestia serisinin ilk sayısında Sonsuzlar M.Ö. 1.000.000 yılındaki Avengers ekibiyle karşılaşmış ve aralarında amansız bir savaş geçmişti. Dünya’nın koruyucularını kutsal tanrıların bedenlerine saygısızlık ettiğini düşünen Ebediler için bu sefer işler her zaman olduğundan daha ciddi. Bu olayın üzerine Ajak milyonlarca yıl önce yaptığı hatayı hatırlatıyor:

“Eğer tanrılar bize kızgınsa neden olduğunu biliyorum. Mesela dinsiz Yenilmezler’in kutsalların bedeninde delikler açmasından dolayı.

- Reklam -

Milyonlarca yıl önce bir hata yaptım. Yenilmezlerin yaşamasına izin verdim.”

Eternals’ın başka bir dünyada verdiği mücadelenin yanı sıra Avengers ve X-Men’in karşı karşıya geldiği tek sayılık bir başka çizgi roman da geliyor. Marvel, Free Comic Book Day bünyesinde gelecek yeni sayılarını duyurmuştu. 2022 yılında yayınlanacak eser mutantlar ve Yenilmezler arasındaki ilişkili önemli ölçüde değiştirecek olan yeni bir serinin temelini oluşturacak. Görünüşe göre önümüzdeki yılda Avengers ekibini oldukça zorlu mücadeleler bekliyor.

Siz Eternals’ın gelecek sayısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar Plus

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Şuna benzettim: “Bizim mahallenin bebeleri, sizin mahallenin bebelerini döver” ^^ Şaka bir yana, eğer saçmalamazlarsa ve yine sinema filmine aktarımında da saçmalamazlarsa harika bir olay olur diye düşünüyorum :open_mouth:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

nasa uzaylı ilahiyatçılar

NASA, İlahiyatçılarla Anlaştı: Uzaylıların Varlığının Açıklanması Durumunda İnsanların Tepkisi Araştırılacak

Killing Eve 4. Sezon Fragmanı

Killing Eve 4. Sezon Fragmanı: Final Macerasına Hazırlanın