in

“Başkabiryer” Tüm Hızıyla Sürüyor!

Ülkemizin önemli çizerlerinden biri olan Sümeyye Kesgin imzalı çizimleriyle heyecanlı maceralar yaşatan “Başkabiryer”, Sırtlan Kitap etiketli üçüncü sayısıyla raflarda yerini aldı.

Başkabiryer 3 ust
- Reklam -
- Reklam -

Ülkemizin önemli çizerlerinden biri olan ve “Yeti” temalı  Aylık Öykü Seçkisi sayımızda da ağırladığımız Sümeyye Kesgin‘in çizimleriyle hayat bulan “Başkabiryer” üçüncü sayısıyla raflardaki yerini aldı. Ünlü pilot Amelia Earhart‘ın hayatından esinlenen çizgi roman, Earhart’ın dünya turu yaparken kaybolmasından sonrasını konu alıyor. İlk sayısı Ocak ayında, ikinci sayısı Mart ayında yayımlanan serinin bu sayısına alternatif kapak çizen isimse yine ünlü çizerlerimizden Mahmud A. Asrar.

Yeni sayının tanıtım metni şöyle:
Atlas Okyanusu’nu tek başına geçen ilk kadın pilot olan Amelia Earhart, 1937 yılında uçakla yaptığı Dünya turunu tamamlayamadan ortadan kaybolur. Kendisini bulmak için yapılan Baskabiryer 3tüm arama kurtarma çalışmaları sonuçsuz kalır. İşte bu hikâye, o kayboluşun sonrasını ele alıyor. Amelia Earhart, DB Cooper ve her gün kaybolan yüzlerce insanın gittiği bir yer var. BAŞKABİRYER…
Peşlerindeki korkunç beladan kaçmaya çalışan Amelia ve D.B., neresi olduğunu bilmedikleri bu diyarda yalnız olmadıklarını, başka insanların da bir şekilde buraya sürüklendiğini öğreniyor. Peki, ama kim bu insanlar?

Sadece çizgi roman mağazaları için basılan alternatif kapak: Mahmud A. Asrar
Jay Faerber tarafından yazılan çizgi romanın yeni sayısının alternatif kapaklı baskıları, önceki sayılarda olduğu gibi yine çizgi roman dükkanlarına özel olarak hazırlanmış. Seriyi sevenlere tavsiyemiz, ellerini çabuk tutmaları.

- Reklam -

- Reklam -

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the british fantasy awards

2018 British Fantasy Awards Adayları Açıklandı

solgun ruhlar kitabi inceleme

Arayış Ormanı 2: Solgun Ruhlar Kitabı – Arayış Devam Ediyor