in

Batman : Elmer Fudd Raflarda

Batman’in Looney Tunes karakterlerinden bahtsız avcı Elmer Fudd’la yaşadığı sıra dışı macera JBC Yayıncılık aracılığıyla bizlerle.

batman elmer fudd ust
- Reklam -
- Reklam -

Looney Tunes’un şanssız ve keltoş avcısı Elmer Fudd Gotham’da yaşayan, kanlı canlı ve gerçek bir karakter olsaydı ne olurdu? Hatta sadece o değil, Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı ve Tweety de öyle… Peki ya bu avcının yolu bir gün Batman‘le kesişirse? Üstelik dostça da değil, gayet düşmanca… Ne olurdu?

İnsanın aklı almıyor değil mi? Ya da kesin kötü bir şey çıkar ortaya düşünüyorsunuz. Ama öyle değil… Gerçekten de başarılı bir macera sunuyor Batman: Elmer Fudd okuyanlara. İçinde iki farklı hikâye barındıran ciltte önce alabildiğine karanlık, karamsar bir Batman öyküsü okuyoruz. İkinci hikâyedeyse Looney Tunes tarzıyla çizilmiş, kısa bir parodi. Ve ikisi de gayet eğlenceli!

İşte bu cilt geçtiğimiz günlerde JBC Yayıncılık tarafından dilimize kazandırıldı. Gelin, tanıtım bültenine hep birlikte bakalım:
batman elmer fuddAv sezonu açıldı!

- Reklam -

Gotham’ın arka sokaklarındaki uğursuz sessizliği bozan tek şey yitirdiği aşkının intikamını kovalayan Elmer Fudd’ın postal sesleri değil; Avcı’nın peşinden gelen bir şey daha var, kanat açmış bir Yarasa’nın geceyi karartan gölgesi.

- Reklam -

Tom King’den aşk, intikam ve gizem dolu mükemmel bir Batman hikâyesi.

Mini Poster Hediyeli.
Çizgi romanın çevirisi Metehan İğneci‘ye, editörlüğüyse Aslı Dağlı‘ya ait. Bu çılgın ve sıra dışı serüveni kaçırmayın deriz. Bazı kitap sitelerinde yaşanan bir sorundan ötürü hâlâ satışta görünmüyor olsa da kendisine çizgi roman dükkânlarından ve Babil, Eganba’nın yanı sıra Jedbang’in (JBC) kendi sitesinden ulaşabilirsiniz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doppler - Erlend Loe

“Doppler”in Yazarı Erlend Loe Ülkemize Geliyor!

adalet agaoglu dar zamanlar uclemesi

Adalet Ağaoğlu’nun Dar Zamanlar Üçlemesi İlk Defa Tek Ciltte Buluştu