in

“Batman & Flash: Rozet” Özel Edisyonu

Komedyen’in meşhur sarı rozetinin DC Rebirth evrenine nasıl geldiğini konu alan Batman & Flash: Rozet, JBC Yayıncılık aracılığıyla bizlerle.

batman flash rozet ust
- Reklam -
- Reklam -

DC Rebirth olay örgüsünün en çok merak edilen sorusu muhtemelen şu: Komedyen’in meşhur rozeti bu evrende ne arıyor? Normalde Watchmen evrenine ait olan bu gülümseyen, sarı suratı buraya kim bıraktı? İşte tüm bu sorunların cevabı JBC Yayıncılık’ın bizlerle buluşturduğu Batman & Flash: Rozet‘te.

Hem karton kapaklı hem de ciltli, özel edisyonuyla çıkan çizgi romanda hem Batman’in hem de Flash’ın gözünden Yeni 52 evreninin sıfırlanmasının sebebine şahit oluyoruz. Bu esnada Reverse-Flash’ın yanı sıra bazı sürpriz karakterler de bu sırrın çözülmesinde kahramanlarımıza yardımcı olacak.

Rozet’in arka kapak yazısı şöyle:
batman flash rozetDC REBIRTH’TE DÖNÜM NOKTASI NİTELİĞİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

- Reklam -

Görünmeyen bir güç dünyamızı manipüle ediyordu. Ardında bıraktığı tek ipucu tuhaf, kan lekeli sarı bir rozet. Rozet nereden geldi? Onu buraya kim bıraktı?

Rozet yalnızca bizim dünyamızdaki değil, tüm dünyalardaki en önemli nesne olabilir– bu yüzden Reverse-Flash, ona sahip olabilmek için gözünü bile kırpmadan cinayet işlemeye hazır!

- Reklam -

Batman / Flash Rozet: Özel Edisyon, Hem Batman Rebirth 3 hem de Flash Rebirth 3 ciltlerinin devamı olan 4. ciltlerden önce okunmalıdır.
Rozet’in ciltli ve özek edisyonunun içinde gerçek bir rozet bulunduğunu da ayrıca belirtelim.

Çevirisi Hasan Süpürgeci‘ye, editörlüğüyse Aslı Dağlı‘ya ait olan çizgi romanın ön okumasına buradan, kendisineyse tüm sanal ve fiziki mağazalardan ulaşabilirsiniz.

Şimdi sıra Kıyamet Saati adlı büyük macerada…

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for omer4565 omer4565 dedi ki:

    Zamanında ingilizce okumuştum ve eğlenmeme rağmen acaip güzel olduğunu düşünmüyorum…Doomsday Clock’a da heyecanla başlamama rağmen aylardır (son sayı hariç) olaylar çok yavaş ilerliyor.Acaba en iyisi günümüz çizgi romanlarından birkaç tanesi hariç vazgeçip daha güzel eski hikayeleri okumak mı daha iyi diye düşünür oldum.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Doomsday’i uzun zamandır beklememe rağmen hala Türkçe olarak çıkmadı. Bizde ne kadar yavaş ilerliyor. Belki seri olarak çıkar diye düşünüyorum ama ondan da pek ümidim yok.

  3. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Amerika’da 10.sayı sürekli erteleniyor. Tamamlanmadan bizde yayınlanmaz.

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:
    1. sayı sanırım Süperman vs Dr.Manhattan. Baya büyük bir karşılaşma olacak. Ben merakla bekliyorum.
  5. Avatar for omer4565 omer4565 dedi ki:

    Toplam 12 sayı olacak arkadaşlar.2 ayda bir yayınlanıyor ve bu sene sonuna anca bitermiş.Türkçe’ye çevirlmesi de diğer yıl içinde olur sanırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Umbrella Academy yeni sezon

The Umbrella Academy Dizisi İçin 2. Sezon Sevinci

Bandrol Skandalı Çevbir - Sel Yayıncılık Açıklamaları

Bandrol Skandalından Sonra Çevbir ve Sel Yayıncılık’tan Açıklamalar