in

Buffy the Last Vampire Slayer Çizgi Romanı Duyuruldu: Vampir Avcısı Aramıza Geri Dönüyor

Buffy the Last Vampire Slayer çizgi romanı duyuruldu. İkonik vampir avcısı yaşını almasına rağmen mücadeleye devam ediyor.

buffy the last vampir slayer çizgi roman
- Reklam -
- Reklam -

Buffy the Last Vampire Slayer çizgi romanı duyuruldu. Gösteriden 20 yıl sonrasında geçecek olan yeni seride Buffy’yi 50’li yaşlarında hâlâ savaşırken ve karanlığa karşı mücadele ederken göreceğiz..

Vampir Avcısı Buffy (Buffy the Vampire Slayer) ilk defa 1997 yılında yayınlanmaya başladı. Joss Whedon’ın yönetmenliğini yaptığı seri 6 yıllık macerası boyunca 144 bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıktı ve genel olarak oldukça yüksek izlenme sayılarına ulaştı. Seri final bölümünden sonra bile isminden söz ettirmeyi başardı. Devamını anlatan çizgi romanlar, hayran yapımı filmler, oyunlar ve kitaplarla evrenin devamlılığı sağlanmıştı. Boom! Studios ise Vampir Avcısı Buffy’nin hikâyesini yeni yayınlayacağı çizgi roman ile bir adım öteye taşımaya hazırlanıyor.

Diziden yaklaşık 30 sene sonrasını konu alacak Buffy the Last Vampire Slayer çizgi romanında, genç bir kadın olarak hikâyesine tanık olduğumuz Sarah Michelle Gellar’ı artık ellili yaşlarındaki tecrübeli bir avcı olarak göreceğiz. Sihirle güneşin tamamen karanlığa gömüldüğü ve vampirlerin istedikleri gibi dolaşabildiği umutsuz gelecekte Buffy Summers tek avcı olarak yaşamını sürdürmeye çalışacak. Yaklaşık 50 yaşında olmasına rağmen karanlığın tüm güçlerine karşı tek başına savaşan Summers’ı, belki de savaşı bitirebilecek olan umudu bulurken yakalayacağız. Böylece seri boyunca Vampir Avcısı Buffy gerçekten kehanette bahsedilen kız çocuğu ile karanlık bir dünyada yaşadıklarına tanık olacağız.

- Reklam -

Buffy the Last Vampire Slayer Çizgi Romanı Aralık Ayında Yayımlanacak

buffy the last vampir slayer çizgi roman

Casey Gilly tarafından yazılan ve Joe Jaro tarafından çizilen serinin dört cilt olarak yayınlanması bekleniyor. Serinin yazarı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Buffy’nin orta yaşlarını anlatıyor olmak benim için oldukça özel. Genellikle 50’li yaşlarındaki kadınlar nedense pek göze çarpmaz. Fakat bizim kahramanımız bir kenara çekilmeyi ve görünmez olmayı reddediyor. Umarım benim gibi Buffy’nin gençlik dönemini izlemiş olanlar -ve şimdilerde orta yaşlara basmış olanlar- kendilerini bu yazılan karakterde görebilirler. Serinin çıkışı için oldukça heyecanlıyım ve okurların Joe Jaro’nun ortaya koyduğu muhteşem eseri görmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.”

Çizer Joe Jaro ise çizgi roman için şu açıklamada bulundu:

- Reklam -

“Buffy’yi ve Buffyverse’i okul zamanlarında tanımıştım ve o zamandan beri en büyük hayranlarından biriyim. Dizi aksiyon, korku ve komedinin oldukça başarılı bir karışımıydı. Şimdi ise Buffy’yi ve Scooby Çetesinin diğer üyelerini çizme fırsatını bulmak inanılmaz. Ayrıca yaratıcı bir ekiple birlikte hikâyeye ufak bir sürpriz eklemek de oldukça keyifliydi.”

Yayınlandığı ilk günden bu yana çeşitli ödüllere ve adaylıklara layık görülmüş dizi, Boom! Studios tarafından yayınlanan Buffy the Last Vampire Slayer ile genişliyor. Çizgi romanın Aralık 2021 tarihinde dijital ve baskı olarak yayımlanması bekleniyor.

Siz yayınlanacak olan eyni çizgi roman hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresi üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Boom! Studios

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Saygı 2. sezon 1. bölüm fragmanı

Saygı 2. Sezon Geliyor: İşte İlk Bölüm Fragmanı

Carnival Row 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Carnival Row 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Setten İlk Fotoğraflar