in ,

Chilling Adventures of Sabrina 5. Sezon Çizgi Roman Olarak Geliyor

Chilling Adventures of Sabrina 5. Sezon çizgi roman formatında geliyor. Sevilen Netflix dizisi, 4. sezonunda Riverdale ile bir crossover bölüme de sahip olacak.

Chilling Adventures of Sabrina 5. Sezon çizgi roman
- Reklam -
- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina 5. Sezon için hâlâ umut var. Ancak yeni maceralar Netflix’te yayınlanan dizinin devamı olarak değil, çizgi roman formatında gelebilir.

Sabrina hayranları aldıkları mutsuz haber sonrası bir nebze de olsa sevinebilir. Çünkü dizinin yaratıcısı Roberto Aguirre-Sacasa, maceranın 5. sezonu için hâlâ bir şans olduğunu belirtti.

Bilindiği üzere sevilen Netflix dizisi, aynı zamanda The CW yapımı Riverdale ve spin-off Katy Keene’i de temel olan Archie Comics dünyasının bir parçası. Mad Men’deki oyunculuğuyla tanınan Kiernan Shipka’nın başrolünde oynadığı Chilling Adventures of Sabrina, 90’lı yıllarda ve 2000’lerin başında yayınlanan Teenage Witch Sabrina’dan daha karanlık bir yaklaşım sergiliyor. İlk sezonu 2018’in son aylarında yayınlanmaya başlayan dizi, şimdiye kadar eleştirmenler ve izleyicilerden iyi notlar aldı.

- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina 5. Sezon çizgi roman

Ancak ne yazık ki bu ay Archie Comics işleri için kötü bir ay oldu. Geçen hafta gelen haberle birlikte ilk sezonu henüz yayınlanan The CW dizisi Katy Keene’in iptal haberi geldi. Birkaç gün önce de Netflix sürpriz bir kararla Chilling Adventures of Sabrina’nın 4. sezonuyla final yapacağını açıkladı.

Şimdiye kadar toplamda üç sezonu yayınlanan ve her sezonu da iyi izlenme oranlarına sahip olan Chilling Adventures of Sabrina’nın 4. sezonu da bu yılın sonlarına doğru Netflix platformundaki yerini alacak. Dizinin son sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak. Aslında gösterinin popülaritesi ve Riverdale ile bağlantısı göz önüne alındığında, iptal kararı herkes için şaşırtıcı oldu. Bununla birlikte Netflix dizileri nadiren 4. veya 5. sezonu geçiyor. Şirket genellikle dizilerin popülerliğini kaybetmeden önce bitirme kararı alıyor. Sabrina’nın iptali de bu düşünce şekline yoruluyor.

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Riverdale ile Bir Bölüm Paylaşacak

Chilling Adventures of Sabrina riverdale

Neyse ki, Sabrina izleyicilerinin 4. sezon bölümlerine ek olarak sabırsızlıkla beklemeleri gereken başka bir şey var. Dizinin yaratıcı ismi olan Aguirre-Sacasa, Twitter’da bir mesaj paylaştı ve hayranlarına destekleri için teşekkür etti. Ayrıca dizinin 4. sezon 5. bölümünün Riverdale ile bir crossover olacağını da ima etti. Ancak muhtemelen hayranları en çok sevindiren haber, maceranın çizgi roman olarak devam edecek olmasıyla ilgiliydi.

Her ne kadar canlı oyuncularla çekilmiş bir dizi olmayacak olsa da, maceranın çizgi roman formatında devam etmesi hayranları bir nebze sevindirmiş olmalı. Sonuçta dizinin en baştan itibaren bu kadar tutmasının nedenlerinden biri de popüler çizgi romanlardı. Ayrıca Riverdale dizisi yoluna hâlen devam ediyor ve Sabrina’dan tanıdığımız karakterleri arada bir de olsa görebileceğiz anlamına geliyor.

Sabrina’nın orijinal çizgi romanları son olarak Archie Horror etiketi altında 2014 yılından beri devam ediyor. Sabrina the Teenage Witch çizgi romanları ise ilk olarak 1971 yılında ortaya çıkmıştı. Dizinin devamı olarak gelecek çizgi roman maceralarının ayrı bir seri olarak mı karşımıza çıkacağını ise hep birlikte göreceğiz.

4. Sezon İncelemesi İçin Buraya Tıklayabilirsiniz

Benzeri Buffy the Vampire Slayer ve Avatar: The Last Airbender gibi ikonik dizilere de uygulanan çizgi roman formatıyla devam etmesini sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon İncelemesi

Kaynak: Cbr

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batwoman Javicia Leslie

Batwoman 2. Sezon Yeni Başrolünü Buldu: İkonik Rol İlk Defa Siyah Bir Oyuncuya Verildi

cursed - netflix lanetli - frank miller - Thomas Wheeler

Cursed: Netflix Dizisine İlham Olan Lanetli Kitabı Türkçede