in ,

2021’in İlk Yarısında En Çok Satan Mangalar Açıklandı: Demon Slayer Tahtını Koruyor

2021’in ilk yarısında en çok satan mangalar belli oldu. Demon Slayer, zirvedeki yerini korurken Jujutsu Kaisen ikinci sırada yer aldı.

Çok Satan Mangalar 2021: Demon Slayer
- Reklam -
- Reklam -

En çok satan mangalar listesinde 2021 yılının ilk yarısında da zirve değişmedi. 2016’da yayımlanmaya başlayan Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba) sıralamadaki yerini koruyor. Jujutsu Kaisen, giderek popüelerleşmeye başlasa da ikinci sırada yer almaktan kurtulamadı.

Koyoharu Gotouge tarafından yazılan Demon Slayer mangasının hikâyesi, 100 yıl öncesinin Japonya’sında insan yiyen şeytanlarla savaşan ve şeytana dönüşen kardeşini tekrar insana dönüştürmeye çalışan Tanjiro Kamado’nun şeytan avcısı olma yolunda kardeşini koruma ve kendini geliştirme çabasını anlatıyor.

2019 ve 2020 yıllarında en çok satan mangalardan olan Demon Slayer, bu yılın ilk yarısında, 23 Kasım 2020 ve 23 Mayıs 2021 tarihleri arasında 26 milyon kopya satarak bu başarısını devam ettirdi.

- Reklam -

En Çok Satan Mangalar Listesinde Demon Slayer’ın Ardından Jujutsu Kaisen Geliyor

Gege Akutami’nin 2018’de yayımlanmaya başlayan mangası Jujutsu Kaisen ise büyük bir fiziksel güce sahip olan sıradan bir lise öğrencisi Yuji İtadori’nin Jujutsu büyücülerine katılması ve içinde yaşayan büyük lanet Ryomen Sukuna ve diğer lanetlerle olan mücadelesini anlatıyor.

Jujutsu Kaisen 23 milyon kopya satarak 2020’nin ismini duyulan mangalarından biri oldu.

Çok Satan Mangalar 2021: Jujutsu Kaisen

Bu yılın en çok satan diğer manga serileri ise, Ken Wakui’nin Tokyo Revengers, Hajime İsayama’dan Attack on Titan ve Tatsuki Fujimoto’dan Chainsaw Man.

Tokyo Revengers’ın animesi devam ederken, Attack on Titan 4. sezon 2. kısım kış sezonunda yayınlanmayı bekliyor. Chainsaw Man’in animesinin ise MAPPA stüdyosu tarafından gelecek yıl yayınlanacak.

- Reklam -

1997’de yayımlanmaya başlayan Eichiro Oda’nın uzun soluklu korsan macerası One Piece ise bu yıl ilk beşe giremese de 1.8 milyon satan 98. cildi ile yine ilk sıralardaki yerini korumaya devam etti.

9 Haziran’da yayımlanacak olan Attack on Titan’ın son cildinden sonra listelerde değişiklik olması bekleniyor. 139. bölümüyle biten mangaya yeni sayfalar eklendiği söyleniyor. Yeni eklenen sayfalarda bazı karakterlerin gelecek halleri görülüyor. Yapılan açıklamaya göre yayımlanacak olan 34. cildin bir diğer özel basımı daha olabilir.

Çok Satan Mangalar İlk 5

Kasım 2020 ve Mayıs 2021 tarihlerinde satılan ilk beş manganın tam listesi ise şu şekilde:

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – 26,351,483 (Koyoharu Gotouge)
Jujutsu Kaisen – 23,797,483 (Gege Akutami)
Tokyo Revengers – 5,007,825 (Ken Wakui)
Attack on Titan – 4,635,754 (Hajime İsayama)
Chainsaw Man – 4,181,650 (Tatsuki Fujimoto)

Sizin bu eserler arasında takip ettiğiniz mangalar var mı? Favoriniz hangisi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Üç manga serisine devam ediyordum: One Punch Man, Bleach ve Gantz. En son Bleach alıp okudum ve ondan sonra almadım. Listenin içinden bir tek Titan’ a Saldırı’ ytı merak ediyorum(diğerlerini araştırmadım) ama Bleach gibi bu mangaların boyutlarının küçük olması kötü geliyor bana. OPM gibi bir az büyük boyutlu olsalar daha fazla detay görme şansımız artar veya daha net görürüz kahramanları gibi geliyor. :slight_smile:

  2. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    İngilizcelere bakıyorum boyları normal kitap gibi Bleachlerin mesela,bizimkiler el kitabı gibi.Bir de açılma sorunları falan var çok fena.Şekilden şekle giriyorum okumak için.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Biomutant oyun incelemesi

Biomutant İncelemesi: Hayvanlarla Kıyamet Sonrası

kedi müzesi eskişehir odunpazarı ilk

Türkiye’nin İlk Kedi Müzesi Eskişehir’de Açılacak: Başkan Büyükerşen Duyurdu