in

DC Comics, Yeni Yayın Hizmetinin Detaylarını Duyurdu

Çok konuşulan DC yayın hizmeti, “DC Universe” başlığıyla ve 4 orijinal dizisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

DC Universe
- Reklam -
- Reklam -

Hayranların dedikodularından aylar sonra, DC Comics’in video yayın hizmetinin ilk detayları geldi. DC yeni bir web sitesi açarak artık resmi olarak bu servisi “DC Universe” olarak adlandırdı.

Haberler güzel, heyecan uyandırıcı ve umut vadeden cinsten. Ama DC Universe ismi çok mu sıradan acaba? Oldukça basit ve doğrudan bir tercih olmuş gibi. Warner Bros.’un DC filmlerinin ve şirketin MMO video oyununun gayri resmi unvanı olan DC Extended Universe gibi basit ve dikkat çekicilikten uzak bir başlık. Ancak ismin altında sunulanlar yine de bizleri heyecanlandırmayı başarıyor.

Bu projenin lansman tarihi henüz belli değil, fakat yeni servis kendisini ‘sadece DC hayranları için tasarlanan türünün ilk örneği, sürükleyici bir dijital deneyim’ şeklinde tanımlanıyor. Abonelerine orijinal DC serilerine sınırsız erişim sağlayabilmek adına yola çıkan servis, ayrıca halihazırda duyurulmuş dört orijinal dizisiyle bizleri karşılayacak.

- Reklam -

Titans

Titans

Harley Quinn

Harley Quinn DC

Young Justice

Young Justice DC

- Reklam -

Swamp Thing

Swamp Thing DC

Bu dört orijinal diziden Harley Quinn ve Young Justice animasyon, Titans ve Swamp Things ise live action olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Henüz bildiğimiz detaylar bu kadar. Bu bilgiler ışığında hayranlar internet aleminde tartışmalara ve teoriler üretmeye başlamış durumda. Haksızlar diyemiyoruz, çünkü bizler de meraklanmadık dersek yalan olur. Umarız bu yeni yayın servisi güzel ve tatmin edici bir şekilde sevenlerin karşısına çıkar.

Siz ne düşünüyorsunuz? Beklentileriniz neler?

Kaynak: DC Comics

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for KendinceOkur KendinceOkur dedi ki:

    Bı sen eksiktin DC efendi

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yuzuklerin efendisi uclemesi haber

Yüzüklerin Efendisi Neredeyse Tarantino Yönetmenliğinde Tek Film Olacakmış!

turk mitolojisi sabri gurses

Sabri Gürses’in “Türk Mitolojisi” Kitabı Raflardaki Yerini Aldı