in

“Death of the Justice League” Çizgi Romanı, DC’nin İkonik Süper Kahramanlarının Sonu Olacak

DC Comics şimdiye kadar yayımladığı en çarpıcı sayısı ile geliyor. “Death of the Justice League” ikonik süper kahramanlarının ölümünü anlatacak.

Death of the Justice League çizgi roman dc comics
- Reklam -

Death of the Justice League evrenin en büyük kahramanlarının sonu olacak. Nisan ayında gelecek Adalet Birliği çizgi roman serisinin 75. sayısı Superman’in ölümünün 30. yıldönümü DC Comics için yine evreni derinden etkileyecek kayıplara sahne olacak.

Josh Williamson’ın yazdığı ve Rafa Sandoval’ın çizdiği Justice League serisi sevilen kahramanların hikâyelerini bitiriyor. Superman, Batman, Wonder Woman, John Stewart (Green Lantern), Martian Manhunter, Hawkgirl, Aquaman, Green Arrow, Black Canary ve Zatanna, Karanlık Ordu olarak bilinen düşman ile savaşacak. Ancak sadece bir tanesi geri kalanlara ne olduğunu anlatmak için Dünya’ya geri dönecek. Bununla birlikte DC Comics, Adalet Birliği ekibinin yerine geçecek bir seri duyurmadı. Dolayısıyla çizgi roman devi Jon Kent ya da Yara Flor gibi genç kahramanları öne çıkarmak istiyor olabilir. Bu durumun devam eden serilerde değişiklikler yaratabileceği ya da serileri baştan başlatacağı düşünülüyor.

Death of the Justice League çizgi roman

- Reklam -

Williamson, yazarlığını yaptığı Infinite Frontier ve Justice League Incarnate eserlerinden bu yana kurduğu hikâyenin Death of the Justice League ile üçüncü perdesinin başladığını söylüyor.

“Death of the Justice League ana örgü içerisinde kurduğumuz bir hikâyeydi. Otuz yıl önce ‘Death of Superman’ çizgi romanını aldığımı hatırlıyorum. Şimdi ise bu fikri alıp daha da büyütme fırsatını yakaladığım için çok mutluyum. Justice League 75. sayı bize Adalet Birliği ekibinin neden çizgi romanların en büyükleri olduğunu kanıtlayacak. Şimdiye kadar karşı karşıya kaldıkları en büyük tehlikeye karşı koyamamaları sonrasında ise DC evrenine olan etkilerini daha net göreceğiz.”

Death of the Justice League 19 Nisan 2022’de Çıkacak

Gelecek sayıda Adalet Birliği ekibi Dark Army (Karanlık Ordu) adı verilen ve evrenin şimdiye kadar gördüğü en büyük tehdit olan kötülüğe karşı savaşacak. DC’nin açıklamasına göre Dark Army, paralel evrenlerden de gelen “DC evreninin şimdiye kadar gördüğü en büyük kötüler” olarak tanıtılıyor.

- Reklam -

Death of the Justice League çizgi roman

Ayrıca Williamson’ın söylediğine göre Adalet Birliği’nin 75. sayıda hayatlarını kaybetmesi ve Superman’in 30 yıl önce aynı sayıda Doomsday ile olan savaşı sırasında aramızdan ayrılması sadece basit bir tesadüf değil. 2018 yılından bu yana devam eden serinin son sayısı 19 Nisan 2022 tarihinde okurları ile buluşacak.

Siz Justice League ekibinin son macerası hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN, Entertainment Weekly

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Başka bir seride yeniden dirilirler panik yok. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beter Ol Mitat Karaman! - Doğu Yücel

Doğu Yücel’in Tanıdık Karakterinden Bir Yalnızlık Komedyası: “Beter Ol Mitat Karaman!”

Robot Süpürge Firar Etti: Çalıştığı Otelden Kaçtı

Robot Süpürge Firar Etti: Çalıştığı Otelden Kaçan Cihaz Viral Oldu