in

Gabriel Bá ve Fábio Moon’dan “İki Kardeş” Bizlerle!

Çizgi Düşler, Güngezgini’yle bizleri tanıştırdığı Gabriel Bá ve Fábio Moon ikilisinin yeni bir çizgi romanıyla bizlerle.

iki kardeş banner
- Reklam -
- Reklam -

Gabriel Bá ve Fábio Moon sanırım tüm dünya tarafından sevilen iki kardeş. Çizgi Düşler’e biz Türk okurları bu harika ikiliyle tanıştırdıkları için ne kadar teşekkür etsem az. Çünkü Gabriel Bá ve Fábio Moon‘un hiçbir çizgi romanı beni hayal kırıklığına uğratmadı. Eserleri doğası gereği insanı biraz hüzünlendiriyor ancak drama sevmeyen biri olarak bundan bir an bile şikayetçi olmadım.

Güngezgini ile başladığımız bu yolculukta sıra İki Kardeş çizgi romanında. İkili yine hikayenin geçtiği tarihin ve yerlerin doğasını muhteşem bir şekilde yakalayıp bizlere sunuyor. Egzotik bir yolculuğa çıkmak isteyenler için harika bir fırsat.

Cenk Könül‘ün dilimize kazandırdığı İki Kardeş‘in tanıtım bülteni şöyle:

- Reklam -

iki kardeş kapakGüngezgini kitabından tanıdığımız, Brezilya’lı kardeşlerin Brezilya’nın en önemli çağdaş yazarlarından kabul edilen Milton Hatoum’un romanından uyarladıkları bir başka eser.

İKİZ KARDEŞLER OMAR VE YAQUB

- Reklam -

Benzer görünüşte olsalar da aslında birbirlerinden gün ve gece kadar farklıdırlar. Annelerinin sahiplenici sevgisi aralarındaki karanlık suları daha da bulandırmaktadır. Yaqub, Brezilya’daki evinden, Lübnan’daki akrabalarının yanında kalmaya gönderildikten beş sene sonra, onu bunaltan anne babasının yanına tam bir yabancı gibi ve Omar ile aralarındaki gerilim hiç azalmamış bir halde geri döner. Ailenin sakladığı sırlar; kimlik, sevgi, kaybetme, aldanma ve aile bağlarının dağılışına dair, okuru derinden etkileyecek bir hikâye sunuyor.

Amazon’un nehir kıyısında bir liman şehri olan Manaus’ta geçen İki Kardeş, Brezilya’daki hareketli yaşama ve kültürel çeşitliliğe de bir övgü niteliğinde. İki Kardeş, ödüllü çizgi romancılar Fábio Moon ve Gabriel Bá tarafından uyarlanan çarpıcı bir kitap.

Kitabı bazı yerlerde ön siparişte bulabilirsiniz. Dağıtıma ise 19 Haziran‘da başlanacak. İyi okumalar efendim!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

game of thrones olumler

Game of Thrones Ölümlerini Tasvir Eden Üç Boyutlu Kitap

kan ve gul ust

Kan ve Gül: Bu Şarkıyı Siz de Biliyorsunuz