in

Hellboy: Maskeler ve Canavarlar Raflardaki Yerini Aldı

İki büyük çizgi roman ikonu Hellboy ve Batman’i bir araya getiren Hellboy: Maskeler ve Canavarlar piyasaya çıktı.

Hellboy Maskeler ve Canavarlar
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi roman camiasında ağır bir yeri olan Hellboy’un Batman ile birlikte yaşadığı macera dışında bir hikaye daha içeren cilt, JBC Yayıncılık etiketiyle dilimize kazandırıldı ve raflardaki yerini aldı. Mike Mignola’nın kendine has çizimleriyle Batman’i görme, üstelik Hellboy’la birlikte görme fırsatı sunan eserden, özellikle alternatif hikayelerden hoşlanan çizgi roman okuyucularının keyif alacağı şüphe götürmez.

Cenk Könül tarafından dilimize kazandırılan ve editörlüğünü Aslı Dağlı‘nın üstlendiği 136 sayfalık çizgi roman, ince kapaklı olarak satışa sunuluyor. Hellboy: Maskeler ve Canavarlar’ın tanıtım bülteni ise şöyle:
Hellboy Maskeler ve CanavarlarMike Mignola, sizelere iki olağanüstü macerayı birlikte sunabilmek için süper kahramanların yıldız yaratıcılarıyla bir araya geliyor! Önce Hellboy, Batman ve Starman , Ted Knight’ı kadim bir tanrıyı diriltmesi için kullanmayı planlayan gizli bir Nazi örgütünün elinden kurtarmak için güçlerini
birleştirerek onları Gotham’ın çatılarından Amazon’un sisli ormanlarına sürükleyecek bir maceraya atılıyorlar. Sonra Hellboy, kadim bir maske tarafından örülmüş entrika ağına dolanan hayalet kahraman Ghost’u aramak için Arcadia’ya gidiyor.

Eserin ön okumasına göz atmak isterseniz buraya göz atabilirsiniz.

- Reklam -
- Reklam -

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sessizliğin Müziği - Haftanın Kitabı

Haftanın Kitabı #46 – Sessizliğin Müziği

Netflix Lost in Space

Netflix, Lost in Space Dizisini Tekrar Canlandırıyor