in

Hellfire Gala, Avengers Ekibini Krakoa Adasına Davet Ediyor

Hellfire Gala ile Avengers ekibi Krakoa adasına konuk oluyor. Yenilmezler ve X-Men arasındaki gerginlik, belki de ilk defa çözüme bu kadar yakın.

Hellfire Gala Avengers krakoa x-men
- Reklam -
- Reklam -

Hellfire Gala sayesinde Avengers ilk defa Krakoa adasına ayak basma fırsatını yakalıyor. Yüz binlerce yıldır insan ırkı tarafından dışlanmış olan mutantlar, dostluk ve barış içinde yaşayabildikleri canlı bir adaya toplanmışlardı. Geçmişlerindeki kinleri bir köşeye atmış ve düşmanlıklarını arkalarında bırakabilmişlerdi. Şimdi bu birlikteliği sadece kendi türleri için değil, başkaları içinde sağlamayı hedefliyorlar gibi görünüyor.

Şimdiye kadar yazılmış olan tüm X-Men çizgi romanlarından daha görkemli olacağı söylenen Hellfire Gala yaklaşıyor. Dünyanın liderlerine kendi ırklarını gösterme fırsatı bulacak olan mutantlar, davetiyelerini dört bir yana gönderirken birçok süper kahramanında bu listede yer alıyor. Dr. Strange gibi Avengers üyelerinin yanı sıra aynı zamanda Fantastic Four ekibi de Hellfire Gala için davetiye alanlardan. Gala’ya Doctor Doom’un da katılacağı düşünülünce oldukça gergin anların olacağını söylemek mümkün.

krakoa x-men Avengers Hellfire Gala

- Reklam -

Marauders çizgi romanının henüz balonlaması yapılmamış 21. sayısında gördüğümüz kadarıyla Avengers ekibi Marauders üyelerinden Frenzy’den Krakoan çiçeğini alırken görüyoruz. New York Gate önünde açılan bir portaldan geçen Avengers ekibine Fantastic Four’da eşlik ediyor.

Hellfire Gala Çizgi Romanı Mutantlar ve Süper-İnsanları Bir Araya Getiriyor

Bazı mutant maceralarının geçmişte Avengers ekibinin başına dert olduğu bir gerçek. Bunun sonucunda Wakanda mutant ırkıyla yapılacak olan her türlü ticari ilişkiyi yasaklayan ilk ülkelerden olmuştu. Xavier’ın uğraşlarının rejim değişikliği sonrası nasıl bir etki oluşturacağını ve Hellfire Gala’da yapılan konuşmaların bu duruma etkisini birlikte okuyacağız. Dolayısıyla Hellfire Gala’nın sadece basit bir toplantıdan öte, Avengers ekibinin siyasi noktada mutant ırkını bizzat tanıdığının da göstergesi.

Fantastic Four grubunun da mutantlarla çok iyi geçinemediğini söylemek yanlış olmaz. Invisible Woman (Görünmez Kadın) oğlu Franklin’in güçlerini öğrenmek için mutant okuluna gitmek istediğini söylediğinde onu engellemiş olması, X-Men ile olan gerilimi başlatan nokta olmuştu. En sonunda Xavier, Franklin’in mutant güçleri olmadığını anlamasıyla Krakoa’ya gelmesi istenen mektup geri çekilmişti. Bu durumda Franklin’in Xavier ile görüşmesinde oldukça ilginç diyaloglar okuyabiliriz.

- Reklam -

Hellfire Gala krakoa x-men Avengers

İnsan ırkı ve mutantlar arasındaki ilişkiyi bambaşka bir noktaya çekecek Hellfire Gala her haberde beklentileri birazcık daha ileriye taşımaya devam ediyor. Şimdiden tüm Marvel okurlarının gözü bu Gala’da yaşanacak olaylarda. Merakla beklenen 12 sayılık çizgi romanın ilk sayısı önümüzdeki haziran ayında yayınlanacak ve Marauders #21 ismini taşıyacak.

Siz Avengers ekibinin Krakoa’ya gelmesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? İki grup arasındaki gerilim son bulacak mı dersiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Locarno Dilencisi - Heinrich von Kleist | Haftanın Kitabı #174

Locarno Dilencisi – Heinrich von Kleist | Haftanın Kitabı #174

The Suicide Squad

James Gunn, The Suicide Squad’ın Birden Fazla Jenerik Sonrası Sahnesi Olacağını Açıkladı