in

Inhuman 2 – Axis Raflardaki Yerini Aldı

Marvel’ın yeni ve ilgi çekici serilerinden Inhuman, ikinci cildiyle raflardaki yerini aldı.

inhuman2
- Reklam -
- Reklam -

Marvel’ın sevilen serilerinden Inhuman, kaldığı yerden devam ediyor. Axis alt başlığıyla yayımlanan ikinci cilt, Tulgan Köksal çevirisi ve Gerekli Şeyler etiketiyle piyasaya sürüldü.  Sevilen seri, Charles Soule tarafından yazılıp Joe Madureira ve Ryan Stegman çizilip renklendiriliyor.

112 sayfalık heyecanlı cildin tanıtım bülteni ise şöyle:

Dünya’nın çoğu Black Bolt’un, Infinity’de olanlar sırasında öldüğünü sanıyor ama ağzı sıkı kral, herkesin sandığından çok daha ortalıkta. Black Bolt ve inhuman2bMaximus, aylardır gizlice New Avengers’ın yaptıklarına katılıyorlar ama bu, neden ortadan kaybolduklarının esas sebebi değil. Boltagon kardeşlerin başı belada — ve bu durum, içlerinden birisi için oldukça kötü şekilde sona erecek! Bu sırada, Axis’te olanlar yüzünden Medusa’nın yaşadığı değişim, Attilan’ın hükümdarının bambaşka birine dönüşmesine sebep olacak! Ennilux Şirketi nedir ve Inhumanların geleceğinde nasıl bir rolü var? Attilan uçuruma sürükleniyor… Peki ama tahtına kim oturacak?

- Reklam -
- Reklam -

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

30. Arthur C. Clarke Ödülü

30. Arthur C. Clarke Ödülü’nün Kazananı Belli Oldu

Drizzt 4 5

Unutulmuş Diyarlar’a “Drizzt Efsanesi” ile Geri Dönüyoruz!