in

Injustice: Dördüncü Yıl Bizlerle!

DC karakterlerinin birbirleriyle kıyasıya çarpıştığı Injustice Serisi dördüncü yılla devam ediyor.

injustice 4 1 ust
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi Düşler yıl sona ermeden bizleri resmen çizgi roman yağmuruna tuttu. Bunlardan biri de Kayıp Rıhtım ekibi olarak pek bir sevdiğimiz Injustice serisinin dördüncü yılının ilk cildi!

Dünyayı demir yumruğuyla ve sert kurallarla yönetmek isteyen Superman ve arkadaşları, bu düzeni doğru bulmayan Batman ve yoldaşlarıyla çarpışmaya tam gaz devam ediyor. İşler her ciltte daha da karışıyor, okuması daha bir keyifli hâle geliyor. Bu sefer neler olacak merak ediyoruz doğrusu.

Injustice: Dördüncü Yıl, Birinci Cilt’in arka kapak yazısı şu şekilde:

- Reklam -

injustice 4 1Superman ve Justice League üyeleri kendilerini Dünya’nın nihai otoritesi ilan ettiklerinde karşılarında sadece Batman durdu… ama Batman artık yenilmiş durumda. Kendisinin direniş ordusu büyük kayıplar yaşadı ve neredeyse hiç üyesi kalmayacak kadar azaldı. Her zaman yedek planlarının bile yedek planları bulunana adamın elinde hiçbir şey yok.

Umutsuzca oynayacağı son bir kumardan başka.

- Reklam -

Olimpos tanrıları gerçek ve hiçbiri ne Superman’in ne de Justice League’dekilerin kendilerini Dünya’nın tanrıları haline dönüştürmesinden memnun değil. Başka çaresi kalmayan Batman, Yunan panteonunu Superman’le savaşa ikna etmek için Ares’e güvenecek. Çelik Adam bir tanrıyla kapışacak kadar güçlü olabilir ama… aynı zamanda Zeus’un kızı olan en yakın müttefiki ona sırtını çevirdiğinde neler olacak?

Yeni yazar Brian Buccellato (Detective Comics, Flash) ve çizerler Bruno Redondo ile Mike S. Miller (Batman: Arkham Unhinged), Mortal Kombat’ın yaratıcılarının çok satan oyununun dünyasını Injustice: Tanrılar Aramızda: Dördüncü Yıl ile genişletmeye devam ediyor!

Cildin çevirisi Tulgan Köksal’a ait. Böylelikle beşinci yıla da iyice yaklaşmış, arayı kapatmış olduk. Çizgi Düşler’e kalitelerinden ödün vermeden, hızla bizlerle buluşturduğu tüm çizgi romanlar için teşekkürlerimizle!

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

2 Yorum

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

vasiyet ust

X-Men: Magneto – Vasiyet Çıktı

Yılmaz Güney Kitapları İthakide

Yılmaz Güney Kitapları, İthaki Yayınları Etiketiyle Raflarda Olacak!