in

Iron Man Rolüne Soyunanlara Dr. Doom da Katıldı

Marvel Comics, Dr. Victor Von Doom’un maceralarını konu alan Infamous Iron Man’i resmen duyurdu.

iron man doctor doom
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta Marvel cephesi Tony Stark’ı emekli edeceğini ve yerine on beş yaşındaki siyahi bir genç kız olan Riri Williams’ı geçireceğini resmen açıklamış, ortalık bir anda karışmıştı.

Ancak görünen o ki Marvel Comics’in Iron Man’le ilgili tek planı bundan ibaret değil. Çünkü ilk duyurunun üzerinden henüz çok fazla vakit geçmemesine rağmen ikinci bir Iron Man daha tanıtıldı. Üstelik kendisi Fantastik Dörtlü başta olmak üzere pek çok kahramanın azılı düşmanlarından biri olan Dr. Victor Von Doom’un ta kendisi.

Böylelikle yeni Marvel NOW! görselinde Dr. Doom’un neden Iron Man’in maskesini elinde tuttuğu da açığa kavuşmuş oldu.

- Reklam -

iron man doctor doom çizgi roman

- Reklam -

Hatırlayacağınız gibi Dr. Victor Von Doom, All New All Different Marvel değişimi sayesinde çok uzun bir süredir iyileştiremediği yüzünü tedavi etmeyi başarmıştı. Kendisinin ne gibi planlar peşinde olduğunu bilmiyoruz ama bu tür değişimlerin okurları meraka sürükleyip çizgi romanların satışını arttırdığı da bir gerçek.

Önümüzdeki sonbahar aylarında çıkması planlanan Infamous Iron Man, “Tony Stark’ın başarısız olduğu yerde, Dr. Doom başarılı olacak,” ibaresiyle satışa sunulacak.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kr oneriyor ikna ulusu

Haftanın Kitabı #47 – İkna Ulusu

pera müzesi - fabisad korku hikayeleri

Pera Müzesi ve FABİSAD İş Birliğiyle: Gece Yarısı Korku Hikayeleri