in ,

Joe Hill’in Fantastik Çizgi Roman Serisi “Locke & Key” Netflix Ekranlarında Olacak

Joe Hill’in meşhur çizgi roman serisi “Locke & Key”in yayınlanacağı kanal nihayet belli oldu. Netflix yeni bir fantastik diziye kavuşuyor!

locke and key
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King’in oğulları üretmeye doyamıyor. Owen King’le birlikte babasının izinden giden Joe Hill’in başarılı çizgi romanı “Locke & Key”den haberler var.

Çizgi romanın televizyona uyarlanması uzun zamandır gündemdeydi. Önce Fox, sonra Hulu tarafından değerlendirilen proje, nihayetinde sahibini buldu. Varietynin haberine göre  “Locke & Key”e ev sahibi olacak platformun Netflix olacağı resmi olarak duyuruldu.

Hill’in yazarı ve yaratıcısı olduğu çizgi roman serisi Gabriel Rodriguez tarafından çiziliyordu.

- Reklam -

Öldürülen babalarının cinayetini çözmeye çalışan Locke ailesinin çocuklarının maceralarını ele alan “Locke & Key” henüz dilimize kazandırılmadı. Çizgi roman en genç Locke’ın yeni taşındıkları evin duvarlarına gizlenmiş sihirli anahtarlar bulması ile hikaye fantastik bir kurguya oturuyor. Çizgi romanın tanımında “içinden geçmeye cesaret edenleri dönüştüren kapılara sahip ev” olarak dile getirilen bu evde, başka fantastik sürprizler de mevcut.

- Reklam -

Joe Hill’in yazar ve yürütücü yapımcı koltuğunda oturacağı “Locke & Key”‘in Netflix uyarlamasını merakla bekliyoruz. Serinin Türkçe çizgi romanları ise dizinin yayınlanmasından sonra JBC Yayıncılık etiketi ile dilimize kazandırılmaya başlandı.

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

haftanin kitabi 49 sicak kafa

Haftanın Kitabı #94 – Sıcak Kafa

Guardians of the Galaxy Ekibi - James Gunn

Guardians of the Galaxy Ekibi James Gunn’ın Affedilmesini İstiyor