in

Kasap’ın İkinci Sayısı Çıktı

Şehzade Yangını’yla tanıdığımız Selçuk Ören’in yeni serisi Kasap, “Kafesteki Kuş” adlı ikinci sayısıyla yola devam ediyor.

Kasap #2: Kafesteki Kuş - Selçuk Ören
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz mart ayında bizleri Kasap adlı yepyeni bir çizgi romanla buluşturan Selçuk Ören, serinin çok beklenen ikinci sayısıyla karşımızda. “Kafesteki Kuş” alt başlığıyla çıkan fasikül, anti-kahramanımızın maceralarını kaldığı yerden devam ettiriyor.

Çizer ekibinde bu kez Ören’e iki isim daha eşlik ediyor. Bunlardan ilki Kayıp Rıhtım takipçilerinin çok yakından tanıdığı, çizimleriyle zaman zaman Öykü Seçkisi‘nde de yer alan Ethem Onur Bilgiç. Bu sayının arka kapak görseli de yine kendisine ait. Diğeriyse yeni jenerasyonun başarılı isimlerinden biri olarak görülen, Sabit Fikir ve Gram Games‘teki çizimleriyle dikkat çeken Uğur Ünsoy.

Kasap #2: Kafesteki Kuş – Selçuk Ören | Arka Kapak Tanıtımı

kasap 2“Kasap”ın kanlı ayak izleri ile ilerlediği adalet avı devam ediyor.

- Reklam -

Selçuk Ören, 2015 yılında başlayan “Şehzade Yangını” serisinden sonra yazdığı “Kasap” serisinin ikinci fasikülü, okurlarıyla buluşuyor. İkinci fasikülün çizer kadrosu, Selçuk Ören ile birlikte yeni jenerasyonun yetenekli kalemlerinden Uğur Ünsoy ve Ethem Onur Bilgiç ile daha da güçlendi.

- Reklam -

“Kasım, gözlerini açtığında kendisini izbe bir otel odasında bulur. Nerede olduğunu ve oraya nasıl geldiğini hatırlayamamaktadır. Kafasında dönen ve cevabını bulamadığı soru tufanı içerisinde allak bulak olmuşken odanın kapısı kırılır ve içeriye polisler girer. Birkaç gün içerisinde hayatı tepetaklak olacaktır. ”

Sırtlan Kitap etiketiyle çıkan, 40 sayfalık ikinci fasikül geçen hafta raflardaki yerini aldı. Eserin arka kapağı ise Ethem Onur Bilgiç imzası taşıyor.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

serafina ve siyah pelerin ust

Serafina ve Siyah Pelerin: Çocuklar İçin Korkunun Önlenemez Yükselişi

sis tam metin ust

Stephen King’in “Sis”i Artık Tam Metin!