in

Margaret Atwood’un İlk Çizgi Romanı “Angel Catbird” Geliyor!

Damızlık Kızın Öyküsü, Tufan Zamanı ve Başka Dünyalar gibi değerli kitaplarıyla tanıdığımız Arthur C. Clarke ve Prince of Asturias gibi pek çok saygıdeğer ödülün sahibi, Margaret Atwood’un ilk çizgi romanı Angel Catbird 6 Eylül’de Dark Horse Comics etiketiyle raflarda!

angel catbird
- Reklam -
- Reklam -

Çizimlerini Johnnie Christmas ve Tamra Bonvillain‘in yaptığı çizgi roman bir kedi ve baykuşla birlikte öldüğüangel-catbird için kedi-kuş hibridi bir süper kahramana dönüşen bir adamın hikayesini anlatıyor.

Kahramanımız kedi-kuş ilişkilerinin iki tarafından da bakmak zorunda kalıyor. Bu iki tür pek iyi anlaşamadığı için pek çok ikilem kahramanımızı bekliyor. “Bu yavru kuşu kurtarmalı mı yoksa yemeli miyim?” ikilemlerin en basitlerinden biri.

Atwood’un kitap için yorumu şöyle:

- Reklam -

“Angel Catbird yıllardır kafamın üzerinde uçuşuyordu. Çizgi roman yazmak beni hiç zorlamadı zaten genelde görsel olarak düşünürüm. Ayrıca bu kültürle büyümüştüm, küçükken kendi kendime çizgi roman çizerdim. Ancak ne yazık ki çizim konusunda çok yetenekli değilim. Angel Catbird’ün ilk resimlerini kendim çizmeye çalıştım ama çok pütürlü ve ilkel oldular.”

Bizim de heyecanla beklediğimiz Angel Catbird‘ün Dark Horse Comics tarafından yayınlanan tanıtım filmini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz!

- Reklam -

YouTube video

Çizgi romanla ilgili geçtiğimiz yıl sonunda yaptığımız habere buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Wired

Efe Sarıtunalı

2001 Manisa doğumluyum. İzmir Fen Lisesi'nde okuyorum. Çizgi roman okur ve günü geldiğinde yazabilme hayali kurarım. En büyük tutkularım kitaplar (özellikle bilimkurgu, fantastik veya polisiye) ve bilgisayarım. İleride yazılım mühendisi olmak ve bilgisayar oyunları yapmak istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ninja kaplubagalar 2 ust

Ninja Kaplumbağalar’ın İkinci Cildi Çıktı

Küçük Deniz Kızı

Küçük Deniz Kızı Filmindeki Gemi Enkazı Arkeologlar Tarafından İncelendi