in

Marmara Çizgi’den The Amazing Spider-Man #19 ve Anti-Venom

The Amazing Spider-Man serisinin 19. cildi olan Amansız Av ve Eddie Brock’un hikayesi Anti-Venom çıktı.

marmara ust venom
- Reklam -
- Reklam -

Marmara Çizgi‘nin Spidey ile haşır neşir oluşu sürüyor. Ne mutlu bize! Bu kapsamda yeni çizgi romanlar da Marmara Çizgi aracılığıyla dilimize çevrilmiş durumda.

Bunlardan ilki, The Amazing Spider-Man serisinin 19. cildi olan Amansız Av. Ancak diğer cilt Spidey’yi doğrudan konu etmiyor. Hayır, onun yerine simbiyot Venom ile yaşayan Eddie Brock‘un hikayesini konu ediyor. Böylece karşımıza Anti-Venom: Yeni Yaşama Yolları çıkıyor.

O zaman tanıtım metinlerine beraber bakalım:

- Reklam -

The Amazing Spider-Man #19: Amansız Av

Meydan okuma sona erdi. Amansız av artık başlayabilir!spider-man-amansiz-av

Örümcek’in en ölümcül düşmanlarının dur durak bilmeden ortaya çıkmasının ardındaki karanlık güçler, bir kişiyi – yani Örümcek Adam’ı hedef alarak gün yüzüne çıkıyor! Acın ilk ailesi – Kraven Kabilesi – Peter Parker’ı öldürüp en eski düşmanlarından birini ölümden geri getirmek üzere kurdukları şeytani planlarının son aşamasını gerçekleştirmek için bir araya gelecek. “Amansız Av,” klasik mertebesine yükselmiş “Kraven’in Son Avı”ndaki olayların etrafında dönüyor bu zaman ötesi hikâyenin kalitesini sürükleyici ve karanlık bir intikam öyküsüyle devam ettiriyor!

Bu ciltte Joe Kelly, Fred Van Lente ve Phil jimenez’in yazıp Michael Lark, Marko Checchetto ile Phil Briones ve Jİmenez’in çizdiği Amazing Spider-Man #634-637, Amansız Av Prolog, Amazing Spider-Man Extra #3’ten bir hikâye ve Web of Spider-Man #7’den Kraven’in orijin hikâyesi ile “Kraven’in Son Avı”nın yazarı J.M. DeMatteis’in bizzat yazdığı ve Max Fiumara’nın çizdiği özel bir öykü bir araya getirilmiştir.

- Reklam -

Anti-Venom: Yeni Yaşama Yolları

Siyah-Beyaz ve Ölü olan şey nedir?!anti-venm

Zeb Wells (Amazing Spider-Man, New Mutants) ve Paulo Siqueira (Amazing Spider-Man,
Ms. Marvel), çok satan Yeni Ölme Yolları’nın sayfalarından size Eddie Brock’un, yani Anti-Venom olarak bilinen simbiyotun hikayesini sunuyor!
Eddie, Örümcek Adam hayatını kurtardıktan sonra sadece grinin hakim olduğu bir yaşamda aydınlık ve karanlığın arasındaki çizgide dikkatle yol alıyor. Karşısına çıkmasını isteyeceği son kişi ise kesinlikle Punisher. Maalesef Punisher Eddie’yi soğukkanlı bir katil olarak biliyor ve bu yüzden Eddie’nin canı çok yanacak.

Bu kitapta Amazing Spider-Man Presents: Anti-Venom – New Ways To Live #1-3 sayıları bir araya getirilmiştir.

Anti-Venom‘un çevirmeni olarak Tulgan Köksal‘ı görürken, Amansız Av‘da çeviriyi Tulgan Köksal ile İlke Keskin‘in beraber üstlendiğini görüyoruz. İkisinin de emeklerine sağlık.

Marmara Çizgi‘yi merak ve heyecanla takip etmeye devam ediyoruz. Bakalım fuar giderek yaklaşırken bize daha ne gibi sürprizler hazırladılar. Bekleyip göreceğiz.

Hazal Çamur

2009 yılında Kayıp Rıhtım'a elimi verdim, sonra da ruhumu kaptırdım. Bu yolun devamında çeşitli gazetelerin kitap eklerinde kitap incelemelerim, TRT Radyo 1'de canlı yayın konuğu olarak katılıp kurgu edebiyatını anlattığım 2 yayın, 5 yıldır süren Kahramanın Yol Türküsü adlı kendi edebiyat temalı radyo yayınım, kitap inceleme videoları serim Kayıp Rıhtım İnceliyor ve bir de bonus olarak Oyungezer Dergisi'nin kültür sanat sayfalarında düzenli yazarlığım oldu. Tüm bunların yanı sıra, gerçek hayatın sıkıcılığında, bir bilgisayar mühendisi olarak yaşıyorum. Ama biz ona Clark Kent kimliğim diyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tanrinin cocuklari ust

Efsanevi Bilimkurgu Eseri “Serçe”nin Devamı 13 Sene Sonra Çevrildi: “Tanrının Çocukları”

Dr. Seuss Kitapları

Dr. Seuss Kitapları Nihayet Bizlerle!