in

Marmara Çizgi’den Yeni Bir Superman Hikayesi: Bu Bi’ Kuş…

Marmara Çizgi tarafından yeni bir Superman hikayesi daha dilimize kazandırıldı: “Bu bi’ kuş… Hayır, uçak! O, Superman!”

Marmara Bu Bi Kuş
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi roman dünyasının en sevilen kahramanlarından biri olan Superman çoğunlukla gücüyle bilinse de, verdiği insanî mesajlarla hayranlarının takdirini kazanmayı başarıyor. Marmara Çizgi tarafından Türkçeye kazandıların Superman hikayesi “Bu Bi’ Kuş…” kahramanın sadece gözünden lazer çıkartıp buzdan rüzgârlar üflemediği yönlerine odaklanıyor.

Steven T. Seagle tarafından kaleme alınan ve efsanevi çizgi roman serisi The Sandman ve House of Secrets gibi eserlerle tanınan ressam Teddy Kristiansen‘ın çizgileriyle hayat bulan hikayenin tanıtım bülteni şöyle:
Marmara ÇizgiAdından övgüyle bahsedilen ressam Teddy Kristiansen (THE SANDMAN, HOUSE OF SECRETS) ve yazar Steven T. Seagle (VERTICAL, SUPERMAN); anılar, aile, kayıplar ve kahramanlara duyduğumuz ihtiyaca dair, hem oldukça kişisel hem de deneysel, yarı otobiyografik güçlü bir hikayeye imza atıyor.

Genişletilmiş bu yeni baskıda, ilk kez bir araya getirilen taslaklar ve SUPERMAN/BATMAN 75. sayıdan ek bir hikayeye de yer verilmiştir.
Dilimize Aytuğ Yıldırım tarafından kazandırılan ve editörlüğünü Burç Üner, Cenk Könül ve İlke Keskin‘in üstlendiği 144 sayfalık cilt, üstte de belirttiğimiz gibi Marmara Çizgi etiketiyle raflardaki yerini aldı. Sadece Superman severlerin değil tüm çizgi roman okurlarının keyif alacağı türden bir hikayeye benziyor.

- Reklam -

* * * * * *

Nightwing Cilt 1: Boynuz Kulağı Geçer mi?

Batman & Ninja Kaplumbağalar: Pizza Tadında Enfes Bir Karışım

* * * * * *

- Reklam -

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Game of Thrones Emmy Ödülleri

HBO, Game of Thrones Finalini Emmy Ödülleri’nde En İyi Senaryo’ya Aday Gösterdi

Garson

Kendi Ritmiyle Hareket Eden Bir Dünya: Matias Faldbakken’in Kaleminden “Garson” [Ön Okuma]