in

A.X.E.: Judgement Day: Marvel Çizgi Roman Evreninin En Büyük Savaşı Yaklaşıyor

Marvel Comics yeni çizgi roman serisi ile kahramanların en büyük iç savaşına hazırlanıyor. A.X.E: Judgement Day’in ilk sayısından ön gösterim sayfaları paylaşıldı.

Marvel Comics Yılın Büyük Savaşı
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Comics, Eternals, X-Men ve Avengers ekibi arasındaki en büyük savaşa doğru sürükleniyor. A.X.E.:Judgement Day ismi ile okurlarla buluşacak çizgi roman serisinden ön gösterim sayfaları paylaşıldı.

The Avengers, Eternals ve X-Men çizgi roman dünyasının en büyük mücadelesinde karşı karşıya gelecekler. Eternals ekibi X-Men topluluğunu yeryüzünden silmeyi amaçlarken Dünya’nın En Büyük Kahramanları iki ateş arasında kalıyor. Eternals ekibinin yeni lideri Druig mutant ırkının, yok etmeyi amaçladıkları Deviant’ların devamı olduğunu öğrenmesinden sonra tüm dikkatini yeryüzünü onlardan temizlemeye adıyor. Bunu yapmak için Thanos’un amcası Uranos’u Dünya’nın üzerine salmasıyla birlikte Avengers ekibi Eternals’a karşı ilk müdahaleyi yapmakta gecikmiyor.

Kieron Gillen tarafından yazılan ve Valerio Schiti, Marte Garcia ve Clatyon Cowles’in panelleri süslediği A.X.E.: Judgement Day ilk sayısı ile gelecek hafta okuyucularla buluşacak. Marvel Comics ise merakla beklenen sayının ilk sayfalarını hayranlarla paylaştı.

- Reklam -

Sonsuz yaşam ve mutantların ölümsüzlüğü üzerinden açılan ilk sayfalar Kraoka adasının üyeleri hakkında soru işaretlerini akıllara getiriyor. Mutant yeniden doğuş protokollerinin ve bunun sonucunda Yenilmezler ile mutantlar arasındaki sürtüşmenin kamuya sızmasından sonra olan olaylara göz atacak seri, Marvel çizgi roman evreninde şimdiye kadar sorulan en ciddi konuları ele alacağını iddia ediyor. Ayrıca Avengers’in bu mücadelede seçtiği taraf ise hayranlar için oldukça merak uyandırıcı.

Marvel Comics 2022 Yılının En Büyük Mücadelesine Sahne Oluyor

Marvel Comics Yılın Büyük Savaşı

avengers x-men eternals marvel çizgi roman

A.X.E.: Judgement Day: Marvel Çizgi Roman Evreninin En Büyük Savaşı Yaklaşıyor

- Reklam -

Young Avengers ve Uncanny X-Men serileri ile ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran Kieron Gillen’ın kaleme aldığı seri Marvel evreninin en büyük kahramanlarını karşı karşıya getiriyor. Çizgi romanda yaşanan olaylar ölü bir Celestial olan Progenitor’un bedeninde bir üs kuran Avengers ekibi, Eternals’ın habersiz bir şekilde onları ziyaret etmesiyle ateşleniyor. Ancak bu noktadan sonra işler Ebediler için bekledikleri gibi ilerlemeyecek. 6 sayıdan oluşacak bu sınırlı seriye başlamak isteyenler ise, Judgement Day’e yol açan olayları öğrenmek için Free Comic Book Day 2022 bünyesinde ücretsiz olarak sunulan Avengers/ X-Men sayısına göz atabilir.

İlk sayının Marvel Comics tarafından paylaşılan birkaç sayfası ise şimdiden hayranları heyecanlandırmış durumda. Serinin ön sayılarını takip eden birçok okur çizgi roman evreninde dengelerin tamamen değişeceğinden neredeyse emin.

Siz A.X.E.: Judgement Day çizgi roman serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terk Edilmiş Maden

200 Yıldır El Değmemiş Maden Araştırılıyor: ‘Zaman Kapsülü’ Etkisi

Tekken: Bloodline fragman

Tekken Oyunundan Uyarlanan Netflix Animesi “Bloodline”dan Yeni Fragman