in

Marvel Comics İlk Hulk’ı Tanıtmak için Okuru 10.000 Yıl Geriye Götürecek

Marvel Comics, The Immortal Hulk: Time of Monsters adlı tek sayılık çizgi roman ile okuru 10.000 yıl öncesine götürecek ve canavarlar dönemindeki ilk Hulk’ı tanıtacak.

ilk hulk marvel comics
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Comics ilk Hulk karakterinin yaratılışını anlatmak için bizleri 10.000 yıl öncesine götürüyor. Tek sayılık The Immortal Hulk: Time of Monsters çizgi romanı Hulk’ın ilk defa Dünya’da görülmesinin ardındaki karanlık öyküyü konu alacak.

2018 yılında ilk defa okumaya başladığımız Al Ewing ve Joe Bennett’in anlattığı Hulk hikâyeleri öncekilere kıyasla çok daha yoğun ve karanlık bir anlatıma sahipti. Immortal Hulk şimdiye kadar gördüğümüz en kuvvetli Hulk reenkarnasyonlarından biri. Fakat bu sayıda Ewing ve Bennett tanıdığımız yeşil canavarın, tanımadığımız tüyler ürpertici yaratılış mitolojisini ele alıyorlar. The Immortal Hulk çizgi romanı önceki sayılarında Green Door olarak adlandırılan sihirli bir kapıyı tanıtmıştı. Gama mutasyonlarına uğrayanların, öldüklerinde dirildikleri yer olan Below-Place ile bağlantı kurduğunu öğrenmiştik. Yayınlanacak olan yeni seride ise genç bir çocuğun 10.000 yıl önce bu kapıyı açtığını göreceğiz. Böylece yeryüzünde yürüyen ilk Hulk’ın kim olduğunu öğrenebileceğiz.

The Immortal Hulk: Time of Monsters serisi Hitit uygarlığın ilk görüldüğü Fertile Crescent (Bereketli Hilal)’de geçiyor. Yeşil ışıkla parlayan bilinmeyen obje bir grup insanın arasına düşüyor ve yarattığı kraterden kemiksi uzantılar çıkıyor. Sonrasında genç bir adam bu gizemli objeye fazlasıyla yakınlaşıyor ve ilk Hulk’a dönüşüyor.

- Reklam -

“The Immortal Hulk: Time of Monsters” Mayıs 2021 Tarihinde Çıkacak

Marvel Comics The Immortal Hulk Time of Monsters

Çizgi romanın aynı zamanda Doctor Strange serisinden tanıdığımız David Vaughan ve Kevin Nowlan tarafından yazılıp çizilecek ek bir hikâyeye daha sahip olacağı söyleniyor. Bu hikâyede Bruce Banner’ın daha önce hiç karşılaşmamış bir mücadeleyle baş etmesi gerekeceği anlatılacak. Bu sefer karşılaşacağı süper kötünün Marvel’ın en korkutucularından biri olacağı da açıklamalar arasında.

50 sayılık bir seri olması beklenen The Immortal Hulk çizgi romanının, sıkı okuyucuların uzun zamandır beklediği kalitede bir iş. Bu süre içinde Green Door ve gama mutasyonluların oluşmasındaki sebep hakkında cevaplara edinebileceğiz. Bu soruların yanı sıra seri boyunca yeni karakterlerle ve tabii ki ilk Hulk ile tanışabileceğiz. The Immortal Hulk: Time of Monsters her ne kadar seri içinde tek fasikül olsa da tüm seri içinde oldukça kritik bir yer alacağı kesin.

- Reklam -

19 Mayıs 2021 tarihinde raflarda yer alması beklenen Time of Monsters yoğun ve gore çizimleriyle adından söz ettireceğe benziyor.

Sizler ilk Hulk karakterinin ortaya çıkış sürecini merak ediyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İngiltere Karantina kitapçı satış

İngiltere’de Karantina Sona Erdi: Kitapçılar Satış Rekorlarına Koştu

Dokuzuncu Cemiyet - Leigh Bardugo

Dokuzuncu Cemiyet: Leigh Bardugo, Karanlık Örgütlerin İzini Yeni Fantastik Romanında Sürüyor