in

Marvel, X-Men Çizgi Roman Serisini Yeni Ekip ile Yeniden Başlatıyor

Marvel, yeni yaratıcı ekibi yazar Gerry Duggan ve çizer Pepe Larraz ile temmuz ayında amiral gemilerinden X-Men çizgi romanını yeniden başlatmaya hazırlanıyor.

Marvel X-Men
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Comics, Hellfire Gala ile X-Men evreni için şimdiye kadar yapılan en büyük işlerden birisine imza atmaya hazırlanıyor.

Jonathan Hickman’nın kaleminden çıkan  son X-Men çizgi romanında bütün mutant ırkı yaşayan ada Kraokoa üzerinde farklılıklarını bir kenara bırakıp yeni bir uygarlık kurmaya başlamıştı. Dünyanın çeşitli bölgelerine mutant ürünleri taşıyan Hellfire Ticaret Şirketi’nin Gala duyurusu ile mutantlar saklandıkları köşelerden çıkıp kendilerini dünyaya bir kez daha gösterecekler. Tek bir gecenin 12 sayıda, farklı şekillerde ele alınacağı bu özel seride okurların X-Men evreninin geleceği için kritik anlara tanıklık edeceği düşünülüyor.

Krakoa adasının yönetici zümresini oluşturan “Quiet Council” adada resmi bir X-Men grubunun olmaması gerektiğine kara verseler de Cyclops ve Jean Grey mutant ırkının en iyi kahramanlarından oluşan yeni bir X-Men kurmak konusunda ısrarlıydı. Bunun için daha önce denenmemiş bir şeyi yaparak ada sakinlerinden takımda kimin olmasına dair oy toplanmıştı. Hatta Marvel bu konuda yaratıcı bir şekilde çalışarak son üyeyi okuyucuların oylamasını istemişti. Bu oylama sonucunda kurulacak yeni X-Men’in de Hellfire Gala’da görünmesi bekleniyor.

- Reklam -

Marvel Jean Grey X-Men

Yeni X-Men Serisi Temmuz Ayında Çıkacak

Marvel tarafından yapılan resmi açıklamaya göre X-Men kitabı Hellfire Gala öncesinde yeniden basıma alınıyor. Fakat bu sefer yazar koltuğunda birçok başarılı çizgi romanlara imza atmış Jonathan Hickman’ın yerine “Marauders” serisinden tanıdığımız Gerry Duggan’ı göreceğiz. Hickman kurduğu başarılı dünya ve karakterlere sunduğu derinlik ile seriye yeni bir soluk getirmişti. Özellikle “Powers of X” ve “House of X” oldukça yüksek satışlar yakalayarak, Marvel’ı geçmişin parlak X-Men günlerine döndüreceğinin sinyalini vermişti.

Şimdi ise Hellfire Gala öncesi yazar koltuğundan ayrıldı. Marvel Comics ile beş yıllık anlaşması devam etse de Hickman’nın yeni projesi henüz açıklanmadı. Çıkış tarihi temmuz ayı olarak belirtilen kitabın çizerliğini ise “House of X” çizgi romanından aşina olduğumuz Pepe Larraz üstlenecek.

- Reklam -

Marvel Comics X-Men Reign of X

X-Men serisinin iki yıl sonra gelen bu yeni basımı yeni okuyucuların Hellfire Gala’dan önce, X-Men’in temelini yakalaması açısından oldukça önemli olsa da, satış açısından çeşitli kaygıları da beraberinde getiriyor. Yeni X-Men varyant kapaklarının ortaya çıkmasıyla Hellfire Gala’da açıklanacak olan yeni üyenin görülmesi oldukça olası. Böyle bir durumda da Marvel’ın sürpriz kozunu erkenden oynayacağı düşünülüyor.

Siz yeni seri hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orhan Pamuk Veba Geceleri Dizi

Orhan Pamuk: “Veba Geceleri Çok Güzel Dizi Olur”

el yıkamanın önemi belge

El Yıkamanın Önemini Anlatan “Çığır Açan” Belge Açık Artırmada