in

Masallar 7: 1001 Gece (Ve Gündüz) Masalları Bizlerle

Bill Willingham’ın bol ödüllü ve çok sevilen çizgi roman serisi Masallar, yeni cildiyle raflardaki yerini alıyor.

masallar 7
- Reklam -
- Reklam -

Klasik masal kahramanlarını günümüz dünyasına uyarlayarak başlı başına bir ekol oluşturan Masallar (Fables) serisi, uzun zamandır yollarını gözlediğimiz yedinci cildiyle karşımızda: 1001 Gece (Ve Gündüz) Masalları

Çizgi romanın takipçilerinin bildiği gibi altıncı sayıyla macera oldukça önemli bir yere gelmiş ve hem Anadiyarları görmüş hem de Düşman’ın kökenlerini öğrenmiştik. 1001 Gece (Ve Gündüz) Masalları’nın konusu ve arka kapak yazısıysa şöyle:

Masallar 7: 1001 Gece (Ve Gündüz) Masalları | Arka Kapak Yazısı

Kültür Çatışması

- Reklam -

Masalkent’in sakinleri Düşman’ın gerçek kimliğini öğrendikten sonra insan dünyasındaki yeni vatanlarını savunmak için bir an önce hazırlıklara koyuluyorlar -bu da Düşman’’ın ordularının işgaline uğramamış herkesle ittifak kurmak anlamına geliyor. Fakat Arap Anadiyarları’ndan gelen heyetin Masalkent’e ulaşması bu tür işbirliği tesisinin aslında ne kadar zor olduğunu herkese gösterecek – özellikle de taraflardan biri beraberinde sihirli bir yıkım silahı getirmişse.

Masallar: 1001 Gece (Ve Gündüz) Masalları; Mark Buckingham, Steve Leialoha, Jim Fern, Jimmy Palmiotti ve Andrew Pepoy’un çizimlerini içeren yazar Bill Willingham’ın ödüllü VERTIGO eserinin 42-47. sayılarını kapsamaktadır.

- Reklam -

Arkabahçe Yayıncılık etiketiyle raflardaki yerini alan eserin çevirmeniyse Cem Demirkan.

Seri hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sirp vampirleri

Sırp Vampirleri Üzerine

Hugo Ödülleri Kazananları

Hugo Ödülleri 2016 Kazananları Açıklandı