in

One Piece 1000. Bölümü Yayınlandı: Bir Nesli Peşinden Sürükleyen Manga

One Piece 1000. bölümü ile hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen manga ve anime serisi, maceralarına tüm hızıyla devam ediyor.

One Piece 1000. Bölümü Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

One Piece efsanesi 1000. bölümü ile okurlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hem manga serisi hem de animesi heyecanla takip edilen yapım, önemli bir adımını daha geride bırakıyor.

İlk defa Ağustos 1997’de yayınlanmaya başlayan ve 23 yıldan fazladır kesintisiz bir şekilde maceralarına devam eden One Piece, Monkey D. Luffy isimli 17 yaşındaki bir gencin maceralarını konu ediniyor. Serinin yaratıcısı Eiichiro Oda, hem manga hem de uzun süredir devam eden anime serisinde katkıda bulunmaya devam ediyor. Milyonlarca hayranı bulunan seri, önemli bir dönüm noktasını geride bırakarak 1000. sayısını yayınlamaya hazırlanıyor.

One Piece 1000. bölümü olan Straw Hat Luffy (Hasır Şapkalı Luffy), resmi olarak 3 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacak. Ancak çıkışına bir haftadan az kalan bu bölüm çoktan internete düştü ve meraklıları okudu bile. Şu an mangadaki Wano arkı, sevilen lastik adam Luffy ile yeni kötü ve en güçlü yaratık olarak bilinen Kaido arasındaki büyük bir çatışmaya odaklanıyor. 1000. bölümde Kaido ile birlikte Big Mom da önemli bir role sahip olacak.

- Reklam -

One Piece 1000. Bölümü Yayınlandı

Beklenenden erken bir şekilde sızan One Piece 1000. bölümü için hayranlar şimdiden ikiye ayrılmış durumda. Sızmanın kaynağı olarak Kore versiyonu gösteriliyor. Yaratıcı Eiichiro Oda da, bu özel sayıyla ilgili hayranlarına bir mesaj paylaştı.

One Piece Yaratıcısı Eiichiro Oda Demon Slayer’a Olan Hayranlığını Dile Getirdi

Oldukça zorlu bir yıldan geçtiğimizi belirten Oda, pek çok kişinin Koronavirüs pandemsinden etkilendiğini belirterek sözlerine başladı. Böyle bir durumda bile ara vermeksizin işlerine devam eden manga ve anime sektörü çalışanlarına da büyük bir alkış tuttuğunu belirten yazar, Demon Slayer’ı da överek sözlerine devam etti.

- Reklam -

One Piece 1000. Sayı

Hayranların ve dikkatli takipçilerin hatırlayacağı üzere Demon Slayer, manga satışarı anlamında One Piece’i geride bırakmıştı. Hatta son olarak anime film uyarlaması Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train, 20 yıllık bir rekoru egale etmiş ve Spirited Away’i de geçerek Japonya’nın en çok gişe hasılatı yapan filmi olmuştu.

Peki ya siz One Piece’in mangasını takip ediyor musunuz? Serinin 1000. sayıya ulaşması sizler için ne ifade ediyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Otaku Art

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Vay be!!! Ben Dressrosa arc’ta kalmıştım en son. Ne kadar da olmuş. Nice 1000 bölümlere.

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Ben seriye başladığımda Luffy de ben de 17 yaşındaydık. Luffy 19 oldu ben 25 o_O

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ankara - Yakup Kadri Karaosmanoğlu İnceleme

Ankara – Yakup Kadri Karaosmanoğlu: Üç Farklı Evlilik

Cinai Tuhaflıklar - Armağan Tunaboylu

Cinai Tuhaflıklar: Armağan Tunaboylu’dan Polisiye Öyküler