in

Keanu Reeves’in “BRZRKR” Evreni Genişliyor: “Poetry of Madness” Geliyor

Poetry of Madness, BRZRKR çizgi romanlarının ilk spin-off eseri oluyor. Keanu Reeves’in yazarlığını yaptığı seri Lovecraft benzeri bir korku ile evreni genişletiyor.

Poetry of Madness: Keanu Reeves'ten Yeni BRZRKR Macerası
- Reklam -
- Reklam -

Poetry of Madness macerası Keanu Reeves tarafından yazılan BRZRKR evrenini büyütecek. Ölümsüz bir savaşçı olan B’nin hikayesi Lovecraft benzeri bir korku atmosferiyle okuyucuyu başka dünyalara sürüklemeye hazırlanıyor.

BRZRKR serisi çıkış yaptığı 2021 yılından bu yana okuyucular tarafından büyük beğeni topladı. Serinin bu başarısından sonra Netflix çizgi romanın yayın haklarını satın almış ve hem animasyon hem de canlı aksiyon olarak yeni yapımların yolda olduğunu duyurmuştu. Üstelik bu yapımların başrolünde, serinin yazarı ve ünlü oyuncu Keanu Reeves’in yer alacağı açıklanmıştı.

BOOM! Studios etiketi ile çıkış yapan 12 sayılık BRZRKR çizgi roman serisinde Reeves’e ödüllü yazar Matt Kindt eşlik ediyordu. 80 bin yıl boyunca Dünya’da savaşmaya devam eden ve “ölemeyen” B’nin macerası Mart 2023 tarihinde sonuca ulaşmıştı.

- Reklam -

Poetry of Madness: Keanu Reeves'ten Yeni BRZRKR Macerası

Sadece karakter hikâyesi ile değil aynı zamanda kan ve dehşet dolu sayfalarıyla da dikkat çeken BRZRKR, görsel tasarım olarak da serinin yazarı Keanu Reeves’i referans alıyor. Serinin çizeri Ron Garney bir röportajda karakterin büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve daha fazlasını görmek istediğini söylemişti.

“Çok ilginç muhtemel senaryolar var. Serinin tamamında, başka şeyler anlatabilmek için bir çok olasılık var… Daha fazlasını görmek istiyorsunuz, bu seriyi bu kadar epik yapan şey de bu.”

Keanu Reeves, “BRZRKR: Poetry of Madness” Serisinde Yine Yazar Koltuğunda

Poetry of Madness bir spin-off çizgi roman serisi olduğu kadar BRZRKR serisini başka yöne doğru çeken bir yapım olma özelliği de gösteriyor. Tek sayılık özel bölüm ölümsüz B’yi tıpkı H.P. Lovecraft hikâyelerindekine benzer yaratıklarla Atlantis savaşında karşı karşıya getirecek. Atlantis için yaratıkları öldürme görevini üstlenecek kahraman kendisinden çok daha büyük bir düşmanı alt etmeye çalışacak. Poetry of Madness aynı zamanda serinin ilk spin-off yapımı olacak.

Çizgi romanın yazar koltuğunda Reeves’e The Matrix filminin storyboard sanatçısı Steve Skroce eşlik edecek. Skroce, Poetry of Madness’ı şöyle özetliyor:

- Reklam -

“Orijinal BRZRKR serisini seviyorum ve Keanu’ya yüksek fantazi ve macera türünde bir eser ortaya koyarken yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Onun kendine has tek bakış açılı ve kanlı bir hikâye tarzı var. Bu eser aksiyon ve korkuyu sadece çizgi roman sayfalarında bulabileceğiniz şekilde birleştiriyor.”

BRZRKR: Poetry of Madness - Keanu Reeves

Eserin çizer koltuğunda ise Hellboy çizgi romanlarından tanınan Dave Stewart oturuyor. BRZRKR: Poetry of Madness ilk sayısı yine BOOM! Studios etiketiyle Haziran 2023 tarihinde raflardaki yerini alacak. Eserin duyurusu ile birlikte çizgi romandan bazı görseller de paylaşıldı.

Siz BRZRKR serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilkaysf ilkaysf dedi ki:

    Türkçeye çevrilip yayınlansa keşke de biz de nasiplensek.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michelle Yeoh "Star Trek: Section 31" Filminde Başrol Olacak

Oscar’lı Michelle Yeoh “Uzay Yolu” Evrenine Geri Dönüyor: “Star Trek: Section 31” Filmi Hazırlıkları Başladı

Netflix Kleopatra'yı Siyah Gösterdiği İçin Dava Edildi

Netflix, “Queen Cleopatra” Belgesel Dizisinde Kleopatra’yı Siyah Olarak Gösterdiği İçin Dava Edildi