in

Refrigerator Full of Heads: Basketful of Heads’in Devamı Korku ve Komedi Karışımı Olarak Geliyor

Basketful of Heads’in devamı “Refrigerator Full of Heads” geliyor. DC Black Label etiketiyle çıkacak olan çizgi roman ile balta geri dönüyor.

Refrigerator Full of Heads DC Comics Black Label
- Reklam -
- Reklam -

Refrigerator Full of Heads çizgi romanı geliyor. Basketful of Heads’in yakaladığı komedi ve korku tonunu devam ettirmesi beklenen 6 sayılık sınırlı seri önümüzdeki aylarda çıkacak.

DC Comics’in Black Label etiketi altında, Joe Hill tarafından oluşturulan Hill House Comics bu ekim ayında korku türünde yeni eserler çıkarmaya devam edecek. Rio Youers tarafından yazılan ve Tom Fowler tarafından çizilen Refrigerator Full of Heads, Joe Hill ve Leomacs tarafından yazılıp çizilen Basketful of Heads serisinin devamı niteliğinde olacak. DC Comics yaptığı açıklamada, yeni serinin Hill House Comics’e ait farklı çizgi romanların da başlangıcı niteliğinde olacağını söyledi.

Youers ve Fowler tarafından kaleme alınan seri, okuyucu Brody Adası’na geri götürecek.

- Reklam -

Kıyının en derin yerinde, 1983 yılındaki fırtınada korkunç bir yıkım ve katliama sebep olmuş bir balta sessizce beklemekteydi. Fakat bu kadar güçlü hiçbir şey sonsuza kadar saklı kalamazdı. Kasabanın yeni şerifi, kıyıdaki büyük beyaz köpek balığının bölgeyi ziyarete gelenlere zarar verdiğini öğrendiğinde ise parçalar yerine oturmaya başladı. Şerifin baltayı bulması ve ilk kurbanlarını öldürmesiyle adada terör ve korku yeniden yükseldi.

Refrigerator Full of Heads Kanlı, Korku Dolu ve Bir O Kadar Komik Olacak

Refrigerator Full of Heads DC Comics

Serinin yazarı Rio Youers, Refrigerator Full of Heads için şunları söyledi:

“Joe Hill, Basketful of Heads çizgi romanıyla çıtayı oldukça yukarı taşıdılar. Biz de bunun üzerine koyarak yarattıkları evreni genişletmeye çalışıyoruz. Balta geri döndü ve beraberinde taşıdığı tüm korkuyu, komediyi, yıkımı -çok fazla yıkımı- beraberinde getirdi. Ayrıca seride bazı akıl almaz ve çılgın şeylerle birlikte birkaç sürpriz de olacak. Açıkçası bu romanın okuyucularla buluşması için sabırsızlanıyorum.”

- Reklam -

Çizer Tom Fowler ise şunları ekledi.

“Korku türünü çok seviyorum ve son zamanlarda bu türün en uç kısımlarında çalışıyorum. Zaten yaptığım eserlerin çoğu fantazi ve komedi türlerinin karışımı. Sonunda içimden geldiği gibi çizmenin ve çizim beni nereye götürürse oraya gitmek gibi bir fırsatım olduğu için mutluyum. Yani başka hangi çizgi romanda böylesine bir hikâye çizebilirsiniz ki?”

Rio Youers ve Tom Fowler’ın kaleminden çıkan Refrigerator Full of Heads’in ilk sayısı 19 Ekim 2021’de DC Comics etiketiyle yayımlanacak.

Siz Refrigerator Full of Heads hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresi üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çember - Meşa Selimoviç

Balkan Edebiyatının Güçlü Sesi Meşa Selimoviç’in Son Eseri Çember Türkçede

The Office: Karakterleri ile İkonikleşen Sahneler

The Office: Karakterleriyle İkonikleşen Sahneler