in

“Rick and Morty”nin Beyin Yakan Çizgi Dizisinin Yeni Sayıları Çıktı

“Rick and Morty” çizgi romanının 3. ve 4. sayıları hayranlarıyla buluştu.

rick and morty ust
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz ekim ayında, Rick and Morty dizisinin sıkı takipçilerini bu çılgın ikilinin çizgi romanının 1. ve 2. sayılarıyla buluşturan Marmara Çizgi, macerayı kaldığı yerden sürdürmeye devam ediyor.

Yayıncılık hayatına başladığından bu güne dek Thor, Spider-man, Venom ve Bone gibi sayısız çizgi romanı bu türün severleriyle buluşturan yayınevi, Amerikalı yazar ve karikatürist Zac Gorman’ın kaleminden çıkan çizgi romanın 3. ve 4. cildini önceki gibi yine bir arada basıyor.

Yapımcılığını Dan Harmon ve Justin Roiland üstlendiği çizgi dizi 2013’te yıldırım gibi düşmüştü çizgi dünyasını sevenlerin kalbine. Çoğu radikal yenilikler gibi seveni olduğu kadar sevmeyeni de olan dizi yine de yaptığı zekice göndermelerle tarihe, kitaplara ve düşünürlere atıfta bulunarak sunduğu irrasyonel dünyayla bizim rasyonel dünyamız arasında da sık sık köprüler kurmayı ihmal etmedi.

- Reklam -

Çizgi romanların arka kapak yazısı şöyle:
“Rick and Morty, çizgi roman maceralarıyla karşınızda!

Bir sürü evren. Bir sürü gizem. Bir sürü macera. Bir sürü Rick. Ve tabii ki bir sürü Morty.

Sen sus, Jerry!”

- Reklam -

 rick and morty 3  rick and morty 4

Tulgan Köksal’ın Türkçeleştirdiği yeni sayılar Cenk Könül’ün editörlüğüyle satışa sunuldu bile. Eğer siz de zamanda ileri gidip tüm sayıları henüz edinememiş olanlardansanız bu sayılara kitap satış sitelerinden ve kitapçılardan ulaşabilirsiniz. Evrendeki herkese iyi okumalar!

Seray Soysal

Okumayı ve yazmayı öğrendiğimden beri bir şeyler yazıyorum. Daha çok da okuyorum. Sosyoloji okuduğum için inceleme alanım bu dünyanın insanları olsa da ilgi alanım başka dünyalar olduğu için artık MSGSÜ Felsefe Bölümü'nde yüksek lisans öğrencisiyim. Bir Bellatrix, Auri kadar olmasa da ben de pek buralardan sayılmam zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

atesle imtihan ust

The Witcher Serisinin Beşinci Kitabı Ön Siparişte

gizemli mektubun guncesi james dashner

13. Gerçeklik Serisinin İlk Kitabı “Gizemli Mektuplar Güncesi” Raflarda