in

Saga 5 Ufukta Göründü!

Brian K. Vaughan’ın ödüllere doymak bilmeyen çizgi roman serisi Saga, uzun zamandır beklediğimiz 5. cildiyle yakında bizlerle.

saga 5 ust
- Reklam -
- Reklam -

Brian K. Vaughan ve Fiona Staples ikilisinin yazıp çizdiği ve yayınlandığı günden beri 13 Eisner, 11 Harvey, 1 British Fantasy ve ve 1 de Hugo Ödülü kazanma başarısı gösteren Saga, uzun süredir büyük bir merakla beklediğimiz beşinci cildine bu ay kavuşuyor.

Ezelden beridir birbirine düşman olan iki ırka mensup olmalarına rağmen birbirlerine âşık olan, bununla da yetinmeyip evlenen, üstüne bir de bebek yapıp bütün kuralları yıkan küfürbaz Alana ile saf kocası Marko‘nun maceralarını konu alıyor çizgi roman. Hâliyle ikisi de hem eski müttefikleri hem de azılı düşmanlarının bir numaralı hedefi hâline geliyor. Dahası, kızları Hazel‘i öldürmek iki tarafın da birincil önceliğidir, çünkü böyle bir “günahın” ortaya çıkması ebedi savaşın “gidişatı” için iyi olmayabilir…

- Reklam -

Saga 4’te eski dostlar düşman olmuş, ezeli rakipler beklenmedik ittifaklar kurmuş, gördüğümüz en orijinal karakterlerden biri olan Yalan Kedisi ise Vasiyet‘in hayatını ucu ucuna kurtarmıştı. Peki ya sonra? İşte şimdi cevapsız kalan sorulardan bazılarını öğrenme vakti:
saga 5Eisner Ödüllü ikili BRIAN K. VAUGHAN (We Stand On Guard, Paper Girls) ve FIONA STAPLES (Archie, Mystery Society)’ın elinden çıkan SAGA, kâinattaki yerlerini bulmak için mücadele eden genç bir ailenin nefes kesici hikâyesini anlatmaya devam ediyor. Birçok hikâye, kâinata yayılmış bu yeni ciltte kesişiyor.

- Reklam -

Gwendolyn ve Yalan Kedisi, Vasiyet’e bir tedavi bulmak için her şeylerini tehlikeye atıyorlar. Marko ve Prens Robot IV, korkutucu yeni düşmanlarla birlikte tuhaf bir dünyada kapana kısılmış kayıp çocuklarını bulmak için rahatsızlık verici bir ittifak kuruyorlar.
Çevirisini Burç Üner‘in, editörlüğünüyse Egemen Görçek‘in üstlendiği Saga 5, temmuz ayı içerisinde Marmara Çizgi aracılığıyla raflardaki yerini alacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz!

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Ülkemizde çizgi romanlar (çok) pahalı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paul Tremblay Soylesi

Paul Tremblay: “Karakterlerimi Yaratırken Hep Empatiden Yola Çıkarım”

rum doodle tirmanisi W E Bowman

Himalayalarda Destansı Bir Macera “Rum Doodle Tırmanışı” Raflarda