in

Scalped Serisinin Yeni Cildi Piyasaya Çıktı

Vertigo’nun sevilen serilerinden Scalped’in beşinci cildi, Çizgi Düşler etiketiyle raflardaki yerini aldı

scalped ust
- Reklam -
- Reklam -

Jason Aaron tarafından kaleme alınan ve ilk sayısı 2007 yılında yayımlanan western çizgi roman serisi Scalped‘ın beşinci cildi de dilimize kazandırıldı.

Beşinci cildin tanıtım bülteni şu şekilde:

Beşinci Tekerleğe Gerek Yok…

- Reklam -

Dash Bad Horse, Reis Red Crow’un suç ailesindeki, kafası uyuşturucularla karışmış bir asker. Ama aynı zamanda Red Crow’u yakalamak için gizli görevdeki bir FBI ajanı.scalped5

Baylis Earl Nitz, Bad Horse’un FBI’da üstü. Ama aynı zamanda Red Crow’a karşı işten çok kişisel bir intikam arayışında.

Britt Diesel Fillenworth, birden çok cinayetten hapiste olan sosyopat br serseri ama aynı zamanda Nitz’in gizli görevdeki kozu.

Catcher, bitmiş alkolik bir gizemci. Ama aynı zamanda kimsenin tahmin edemeyeceği kadar karanlık sırları olan bir radikal.

- Reklam -

Ve bin yüzlü, gizemli bir adam Red Crow’un yerleşkesine, kumarhanesini dolandırmaya geliyor. Ama onun da Dash’le, Bad Horse’un çifte hayatını tamamen yıkabilecek gizli bir bağlantısı var.

Barut fıçısı gibi karakterleri atşe atan bir soygun girişimi. Olaylar yatışmadan önce kan akacak, sırlar açığa çıkacak ve Dash’in hayatı tamamen değişecek…

Yazar Jason Aaron (The Other Side, Wolverine) ve çizerler R.M. Guera, Davide Furno ve Francesco Francavilla Eisner Ödüllerine aday gösterilmiş bu muhteşem eserde hayati bir cildi sunuyor sizlere.

Egemen Görçek tarafından dilimize kazandırılan cilt yine Çizgi Düşler etiketi taşıyor. Münzevi adlı cildi tüm kitapçılarda bulabilirsiniz.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

krallarin merhameti ust

Kralların Merhameti: Asya Kültürlerinden Beslenen Bir Fantazya

George R. R. Martin signing

George Martin ile Tanışmak İstiyorsanız Size Kötü Bir Haberimiz Var