in

Şehzade Yangını’nın 4. Cildi Raflarda

Selçuk Ören’in hem yazdığı hem de çizimlerini üstlendiği çizgi roman serisi Şehzade Yangını, dördüncü cildiyle devam ediyor.

Şehzade Yangını cilt 4
- Reklam -
- Reklam -

Selçuk Ören’in ilk olarak 2015 yılında çıkardığı çizgi roman serisi Şehzade Yangını, maceranın dördüncü cildiyle devam ediyor.

İlk çıktığı günden bu zamana kadar olumlu eleştiriler almış serinin yeni cildinde sebebini bulmak için yangının izini süren Hüsnü Çelebi’nin hikâyesine tanık oluyoruz.

Şehzade Yangını Cilt 4’ün tanıtım metni şu şekilde:

Şehzade Yangını cilt 41768 yılında İstanbul’un günah yeri Galata’da başlayan bir yangının ortasında kalan iki kabadayının hikâyesi.

- Reklam -

İlk çıktığı zaman büyük ses getiren ve Türk çizgi romanı için kilometre taşları arasına giren bu önemli serinin dördüncü kitabında, sebebini bulmak için yangının izini süren Hüsnü Çelebi’nin hikâyesine tanık olacaksınız.

2014 yılında MSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olan Selçuk Ören, 2009 yılından beri çeşitli reklam ajansları ve film şirketleri için çizimler yapıyor. Çizerin Kasap adlı serisi de Sırtlan Kitap etiketiyle yayımlanıyor.
Her zaman olduğu gibi Sırtlan Kitap’tan çıkan çizgi roman, 96 sayfadan oluşuyor. Eserin editörlüğünü ise Yavuz Yıldırım ve Emre Yavuz birlikte üstleniyor.

Şehzade Yangını’nın bundan bir önceki macerasını 2016 yılında okuma fırsatına erişmiştik. Selçuk Ören’in yine aynı yayınevinden çıkan Kasap adlı bir çizgi roman serisi daha bulunuyor. Kasap’ın da şimdiye kadar yayımlanmış 3 cildi bulunuyor.

- Reklam -

Sizler Şehzade Yangını serisinin önceki ciltlerini okumuş muydunuz? Okuduysanız nasıl buldunuz?

Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Çürüyor Dünya: Şehzade Yangını

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Güzel bir haber fakat benim önceliğim Kasap. Dördüncü ciltte son bulacakmış. Çıksın da hemen okumaya başlasam.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

china mieville Yeni Paris’in Son Günleri

Yeni Paris’in Son Günleri: Sürrealist Bir Fantazya

Michael Jackson

Michael Jackson Filmi Geliyor, Üstelik Bohemian Rhapsody’nin Yapımcısından!