in ,

Stan Lee, DC Comics’in Nasıl Güzel Film Çekebileceğini Açıkladı

Marvel’ın 93 yaşındaki efsanesi Stan Lee, Fan Expo 2016’da hayranların sorularını cevapladı.

stan lee dc
- Reklam -
- Reklam -

Geçen hafta Kanada’da düzenlenen Fan Expo 2016 renkli anlara sahne oldu. Şüphesiz bu anların en eğlencelilerinden birisi de Stan Lee’nin paneliydi.

Stan Lee, Suicide Squad tişörtü giyen bir gencin, “Sizce DC filmleri eleştirmenlerden nasıl iyi not alabilir?” sorusuna kısa ama net bir cevap verdi: “Senaryoları yazmayı bana bırakarak.”

Stan Lee kendisi tarafından yaratılmayan favori çizgi roman karakteri sorulduğunda da şu cevabı verdi:

- Reklam -

“Neydi adı? Şu koca, sert adam… Lobo. Lobo’yu biliyor musunuz? Bence bir Marvel karakteri olmalıydı çünkü Dünya’daki en kötü insan. Ayrıca çok kötü, aşağılık, güçlü ve çirkin. Ve onu çok sevdim! Ne yazık ki DC’ye ait ve onunla ne yapacaklarını bilmiyorlar.”

Türk okurlar olarak bizler Lobo’yu en son Çizgi Düşler’in bastığı Incustice – Birinci Yıl, Cilt #2’de görmüştük hatırlarsınız.

- Reklam -

Başka pek çok soruyu da cevaplayan Stan Lee filmlerde konuk oyucu olmayı sevdiğini ve DC gibi başka firmaların filmlerinde de seve seve oynayabileceğini söyledi.

Bir izleyici tarafından videoya alınan bu eğlenceli dakikalara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

YouTube video

Efe Sarıtunalı

2001 Manisa doğumluyum. İzmir Fen Lisesi'nde okuyorum. Çizgi roman okur ve günü geldiğinde yazabilme hayali kurarım. En büyük tutkularım kitaplar (özellikle bilimkurgu, fantastik veya polisiye) ve bilgisayarım. İleride yazılım mühendisi olmak ve bilgisayar oyunları yapmak istiyorum.

2 Yorum

Yorum Yap
  1. Marvel ve DC arasında olan “hangisi daha iyi?” Sorusu çok gereksiz çünkü her ikisi farklı yerlerde iyidir ve Stan çok haklı. Sinematik evrende Marvel daha iyisi olsa da Lobo denen kahraman DC’ye ait olması her haliyle çizgi roman evreninde DC’nin daha iyi olduğunu kanıtlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

star trek 50

Ellinci Yılında Uzay Yolu Ruhu

sehzade yangini 3 ust

Şehzade Yangını Üçüncü Kitabıyla Devam Ediyor