in

Vampire: The Masquerade, World of Darkness: Crimson Thaw Adıyla Çizgi Roman Oluyor

Masaüstü rol yapma oyunu Vampire: The Masquerade, World of Darkness: Crimson Thaw ismiyle çizgi roman oluyor. Okuyucular hikâyeyi kendi oyunlarına da uyarlayabilecek.

Vampire: The Masquerade, World of Darkness: Crimson Thaw
- Reklam -

Vault Comics dünya çapında binlerce oyuncusu olan masaüstü rol yapma oyunu Vampire: The Masquerade sisteminden esinlendiği çizgi romanını duyurdu. World of Darkness: Crimson Thaw ismiyle yayınlanacak hikaye İkiz Şehirlerin Prensi’ni konu alacak.

Serinin yazarlığını Jim Zub, Tim Seeley, Blake Howard, Tini Howard ve Danny Lore üstleniyor. Julius Ohta, Addison Duke, Deron Bennett ise serinin çizerleri olarak açıklanmış durumda. Çizgi romanın iç tasarımını Tim Daniel üstlenirken kapak tasarımında ünlü korku çizerleri Aaron Campbell ve Joshua Hixson’un çizimlerini görebileceğiz. World of Darkness daha öncesinde çeşitli dizi ve filmlere de uyarlanmıştı.

World of Darkness: Crimson Thaw aynı zamanda RPG oyunları için özel içerikler de sunuyor. Renegade Game Studios tarafından kurulan Vampire: The Masquerade’in beşinci baskısı ile oyuncular çizgi romanda geçen hikâyeyi kendi kurgularıyla yeniden işleyebilecek.

- Reklam -

Vampire: The Masquerade Çizgi Romanı Eylülde Geliyor

Çizgi romanın yazarlarından Jim Zub, CBR’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“World of Darkness benim ilk ilham kaynağımdan birisi olmuştur. Böylesine muhteşem bir ekiple birlikte Kindred- Garou kapışması gibi bir hikâye yazmak tüm bu hisleri geri getirdi. Crimson Thaw kocaman, kanlı ve emin olun akılda kalıcı bir hikâye. Okurların sayfaların gerisinde ne sakladığımızı görmesini sabırsızlıkla bekliyorum.”

Vampire: The Masquerade, World of Darkness: Crimson Thaw

Jim Zub ile birlikte serinin yazarlığını üstlenen Tim Seeley ise şunları söyledi:

- Reklam -

“Vampire: The Masquerade gibi bir eser üzerinde, diğer editörler, yazarlar ve çizerlerle birlikte çalışmanın en iyi tarafı sanki şimdiye kadar oynadığım en iyi RPG oyunu oynuyormuş gibi hissetmem. Eskiden beri arkadaşım Jim Zub, muhteşem yetenek Danny Lore ve on binlerce kurtadam oyunu daha kanlı, korkutucu ve eğlenceli kılıyor.

World of Darkness: Crimson Thaw #1 | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

“Cecily Bain, İkiz Şehirlerin Prensi olarak istemediği her şey oluvermişti. Fakat çatlak ve iftiracı vampir meclisi üzerindeki hâkimiyeti davetsiz bir misafir tarafından bozulmaktadır. Büyük, kıllı ve keskin dişleri olan bir misafir tarafından… İkiz Şehirler’in kurtadamları yüzyıllar boyunca şehirlerini fiziksel veya ruhsal tüm tehditlere karşı korumuştu. Cecily’nin emri altındaki vampirlerin bu kutsal kente girmesi apaçık bir savaşın ilanı. Hem de Tyrell ‘the Stainless’ Stinar ve sürüsünün mutlaka öcünü alacağı bir savaş.”

World of Darkness: Crimson Thaw serisinin ilk sayısı eylül ayında raflardaki yerini alması düşünülüyor. Ülkemizde yayınlanmasına dair herhangi bir açıklama yapılmayan eser Vault Comics etiketiyle okuyucuyla buluşacak.

Siz Crimson Thaw serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Bak beyim sana iki çift lafım var…
    Yapma böyle!
    Dokunma gençliğimin güzelliklerine.
    Dokunma World of Darkness ıma…
    Kardeşim varsa yoksa yeniden çek yeniden çiz yeniden…
    Bırak olduğu gibi kalsın yav…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sadece Müzik: Haruki Murakami

Haruki Murakami’den Müzik Üzerine Bir Sohbet: “Sadece Müzik” Kitabı Çıktı

The Simpsons sonsuza dek sürecek

The Simpsons Hiç Bitmeyecek: “Sonsuza Dek Sürecek Şekilde Kurgulandı”