in

Wonder Woman “En Büyük Savaşları” ile Geliyor

Sevilen kadın kahraman Wonder Woman’ın en güzel hikayelerinden bazılarını bir araya getiren “En Büyük Savaşları” raflardaki yerini aldı.

wonder woman ust
- Reklam -
- Reklam -

Özellikle Batman v Superman: Dawn of Justice filmindeki sahneleri ve yakın zamanda gösterime giren kendi filmiyle sahip olduğu popülariteyi iyice arttıran Wonder Woman, yeni bir ciltle tekrar okurlarla buluşuyor. Kısa bir süre önce kahramanın kökenlerine inen Wonder Woman Cilt 1 – Yeni Dünya cildini yayımlayan Yapı Kredi Yayınları, bu kez Wonder Woman’ın en güzel hikayelerinden bazılarını bir araya getiren “En Büyük Savaşları” isimli ciltle karşımıza çıkıyor.

Yeni cildin tanıtım bülteni şöyle:

WONDER WOMAN!  EN İYİ HİKÂYELER

- Reklam -

Bir Tanrının güçlerine ve bir Amazon’un savaşçı ruhuna sahip olan Wonder Woman, Dünya’nın en korkusuz koruyucusudur. Diana doğumundan itibaren bir savaşçı olmak için eğitildi. Onun savaştaki yetenekleri emsalsizdir, tıpkı kurşunları durduran bileklikleri ve Doğruluk Kementi gibi.ww en buyuk savaslari

Şimdi, yenilmez Savaşçı Prenses’in en büyük zaferlerine tanık olun!

- Reklam -

Greg Rucka, George Pérez, John Byrne, Brian Azzarello, Cliff Chiang ve Gail Simone gibi çizgi romanın en önde gelen yeteneklerinin yarattığı bu hikâyelerde İnanılmaz Amazon, gücünü ve kılıcını sonuna kadar kullanarak Tanrıları, canavarları ve hatta zihinleri kontrol eden hainlerin etkisindeki dostlarını devirmek zorunda.

Editörlüğü Burcu Uğuz tarafından üstlenilen cildin çevirisi Anıl Bilge tarafından yapılmış. Cildi edinmek için sabırsızlanıyorsanız, buradan kısaca bir göz atabilirsiniz.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Orada Bir Yerde - Engin Türkgeldi

Sıra Dışı Öykü Kitabı “Orada Bir Yerde” Çıktı

Margaret Atwood

2017 Alman Barış Ödülü Margaret Atwood’un Oldu