in

Yaklaşan INJUSTICE Çizgi Romanında HE-MAN Gücü!

Batman, gelecek olan Injustice çizgi romanında Superman’e karşı savaşırken gücünü arttırmak için He-Man’i yanına alıyor!

Injustice hem man ust
- Reklam -
- Reklam -

DC Comics, en zevkli döngüsel alternatif evrenlerinden biri olan Injustice çizgi roman serisine He-Man‘in dahil olacağını açıkladı. Batman, Superman’e karşı verdiği savaşta kendisine yardım etmesi için He-Man ile güçlerini birleştiriyor.

Altı sayılık bir mini seri olan bu birleşimin adı Injustice Vs. He-Man and The Masters of the Universe şeklinde karşımıza çıkacak. DC’nin Mattel ile işbirliği içinde çıkaracağı bu çizgi roman hikayesinin yazarlığını Nightwing ve Green Lanterns gibi çizgi romanlardan tanıdığımız ve büyük bir He-Man fanı olan Tim Seeley yaparken, çizimleri He-Man/ThunderCats serisinin de çizmiş olan Freddie E. Williams II tarafından yapılacak. Seri ile  ilgili yayınlanan açıklama:
Robotik bir impostor, He-Man ve Masters of the Universe’ün yenildiklerine inanarak Eternia’nın kontrolünü ele geçirdi – ama uzun sürmeyecek! Krallığını bu diktatörün egemenliğinden kurtardıktan sonra, He-Man herkesin bu durumdan memnun olmadığını öğrenir – fakat Adam özgürlüğün değerini biliyor. Başka bir boyuttaki süper kahramanlar, diktatöre dönüşmüş bir kahramanı devirmek için yardım istediklerinde, o kabul eder. Injustice Universe’ün Superman’ine karşı Batman’le birlik olan He-Man ve yeni müttefikleri, dünyanın güvende olmadığı bir savaşta tehlikeli ve tanıdık düşmanlarla karşı karşıya!
DC Entertainment ve Mattel, Injustice çizgi roman hayranlarının ve “I Have the Power!” diye çığlık atan herkesin dikkatini çekecek ve okurları heyecanlandıracak bir adım attı. Çok sevdiğimiz DC çizgi roman evreninde Superman’e karşı Batman’in yanında hepimizin çocukluk kahramanı He-Man var. Ve görünen o ki biz dahil bütün hayranlar büyük bir sabırsızlık içinde seriye kavuşmayı bekliyor. Gelecek olan Injustice Vs. He-Man and The Masters of the Universe serisinde üzerimize tonlarca eğlence atılacak gibi duruyor.

Güvenilir isimlerle birlikte beklentiyi artıran bu serinin ilk sayısı Injustice Vs. He-Man and The Masters of the Universe #1’e 18 Temmuz 2018 tarihinde kavuşabileceğiz. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu birleşimden çok eğlenceli ve güzel bir seri çıkmaz mı?

- Reklam -

Injustice hem man

- Reklam -

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for KaptanTeneke KaptanTeneke dedi ki:

    He-man reyiz supermen dinlemez tokatlar :smile:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    He-man daha güçlü. Adamın lakabı zaten Master Of The Universe :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dunyadan cikis yollari 3 ust

Dünyadan Çıkış Yolları 3. Sayısıyla Uzun Bir Aradan Sonra Bizlerle!

sedat demir tavsiye

Yeni Başlayanlar İçin Edebiyat Üzerine Akıl Almaz Tavsiyeler