in

altZine Sonbahar 2017 Sayısı Çıktı

Üç Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi altZine, Sonbahar 2017 tarihli yeni sayısıyla görücüye çıktı.

altZine Sonbahar 2017
- Reklam -
- Reklam -

Aylin Sökmen, Engin Türkgeldi ve Mevsim Yenice editörlüğünde yayına hazırlanan yeni sayının teması ise “Su ~ Renk” oldu. Ücretsiz ve çevrimiçi olmasıyla birlikte e-yayıncılıkta pek çok ilki paylaşan altZine‘ın yeni sayısına şu isimler katkıda bulunmuş:

Zeynep Akgün, Caner Almaz, Melisa Aymutlu, Su Başbuğu, Özge Calafato, Bülent Çallı, Tuğba Çelik, Akın Çetin, Emir Çubukçu, Derya Erkenci, Ömer İzgeç, Reyhan Karaaslan, Ayşen Melik, Özgür Mutlu, Hande Ortaç, Onur Özgüner, Onur Selamet, Nurhan Suerdem, Engin Türkgeldi, Sayat Uşaklıgil, Bahadır Cüneyt Yalçın, Mevsim Yenice ve Aliye Mit Zorlu.

Sayının editörlerinin ağzından, “Su ~ Renk“in sunuş yazısına hep birlikte göz atalım:

- Reklam -

altZine Sonbahar 2017 Sayısı | Tanıtım Yazısı

Su hep renksiz midir gerçekten? Fırtına öncesinde veya gün batımında, içki sofrasında veya vaftiz kurnasında, buzdağında veya Serengeti’de kurumaya yüz tutmuş bir birikintide, serum şişesinde veya bir hayvanın su kabında gördüğümüzün hep aynı renksiz sıvı olduğunu kim iddia edebilir?

Peki ya bizim hayat suyumuzu, neşemizi, sevinçlerimizi değiştiren renkler hangileri? Mevsimlerin değişiminin suya yansımalarını, suyun berraklığının ya da bulanıklığının iç dünyamızda oluşturduğu renkleri, duyguları, bakış açılarını irdeleyeceğiz. Hepimizin gördüğü su aynı renk mi?

altZine’in Sonbahar sayısının temasını Su~Renk olarak belirledik ve renklerin peşine düştük.

- Reklam -

Yazı ve fotoğraflarıyla altZine’e katkıda bulunan tüm dostlarımıza ve tüm altZine okurlarına teşekkürlerimizle.

Sade ve şık tasarımı, tematik anlayışı ve titizliğiyle takdirleri toplayan altZine’ın Sonbahar 2017 sayısına sitesinden ulaşabilirsiniz.


Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

batman avrupa harley quinn jbc

JBC Yayıncılık’tan İki Yeni Batman Cildi Daha

Scott Lynch Röportajı

Scott Lynch Röportajı