in

Çocuk Yazar Dergisi’nin “Murat Gülsoy” Temalı Sonbahar Sayısı Çıktı!

Çocukları dergi okuru olmaktan çıkarıp işin mutfağına dahil eden mevsimlik çocuk edebiyatı dergisi “Çocuk Yazar”, Murat Gülsoy temalı sonbahar sayısıyla raflardaki yerini aldı.

cocuk yazar sayi uc ust
- Reklam -
- Reklam -

İlk kez Nisan ayında piyasaya çıkan ve ikinci sayısında Hasan Ali Toptaş’ı ağırlayanÇocuk Yazar” dergisi, yine usta yazarların çocuk öykülerine yer verdiği üçüncü sayısıyla raflardaki yerini aldı. Bu sayının konuğuysa Sait Faik Hikâye Armağanı, Yunus Nadi Roman Ödülü, Notre Dame de Sion ödülü, Sedat Simavi Edebiyat Ödülleri gibi önemli ödülleri almayı başarmış olan Murat Gülsoy.

cocuk yazar sayi uc

Daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi, Çocuk Yazar’ı diğer çocuk edebiyatı dergilerinden ayıran en önemli özellik, çocuklar tarafından yazılan öykülere ve çizimlere yer veriyor olması. Çocukları edebiyatla tanıştırmanın ötesine geçerek onları işin mutfağına sokan dergi, yine Hasan Cüneyt Bozkurt‘un koordinatörlüğünde hazırlanmış ve bu sefer Söke Sadullah Kuşada İlkokulu’ndan dokuz çocuğu ağırlıyor.

- Reklam -
- Reklam -

Yayıncılığın ve özellikle dergiciliğin zor zamanlar yaşadığı bu günlerde böyle önemli bir misyon üstlenen çocuk yazar dergisi, özel bir ilgiyi ve şans verilmesini hak ediyor diye düşünüyoruz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dresden files ust

Dresden Dosyaları Yeniden Televizyon Dizisi Olma Yolunda

hellboy 2019

Yeni Hellboy Daha Karanlık Olacak