in

Dedektif Dergi Yedinci Kez Bizlerle

İnternet merkezli yerli polisiye ekspresi “Dedektif Dergi”nin hem ücretsiz hem de zengin içerikli yedinci sayısı yayınlandı.

dedektif dergi ust
- Reklam -
- Reklam -

Geçen yıl yayın hayatına başlayan yerli polisiyenin ilk ve tek elektronik dergisi “Dedektif Dergi”, kaliteli ve zengin içerikli altı sayısını okurlarıyla buluşturmuştu. Bu sayılarda neler yoktu ki? Bulmacalar, öyküler, incelemeler, makaleler, röportajlar ve polisiye adına ne varsa içeriklerinde yer alıyordu.

Dedektif Dergi, bu yıl da hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor ve yedinci sayısıyla yeniden okurlarının karşısına çıkıyor. Bu sayıda da kaliteli öyküler ve makaleler bulunuyor. Ayrıca Piraye Şengel’le yapılan bir röportaj yer alıyor. Ve yazı dizileri de kaldığı yerden devam ediyor. Yedinci ve önceki sayılara buradan ulaşabilirsiniz.

Gelin hep birlikte, içeriğinin ayrıntılarını da veren, yedinci sayının tanıtım bültenine şöyle bir göz atalım:
Merhaba sevgili polisiyeseverler.

- Reklam -

Bir yılı geride bırakmanın mutluluğu ve gururuyla yeniden huzurlarınızdayız. Türkiye’nin ilk ve tek polisiye e-Dergisi Dedektif, 7.sayısında da gene dopdolu.

Bu sayıda ağırlık, her zaman olduğu gibi polisiye hikâyelerde. Ayşe Erbulak, Ceyda Kiremitçi Vasiliev, Funda Menekşe, Günay Gafur, Melih Tomak, Mete Karagöl, Nurhan Işkın, Reha Avkıran, Timur Nihat Vreskala, Tuğba Turan ve Yunus Emre Eroğlu’nun polisiye hikâyelerini eminiz ki keyifle okuyacaksınız. Süleyman Baş’ın polisiye romanı Satırlar Arasında’yı ise, tefrika halinde yayınlamaya 4. bölümüyle devam ediyoruz.

Bu sayıda, Piraye Şengel’le bir röportaj yaptık. Tanınmış polisiyecimiz, yazarlık serüveni ve polisiye edebiyat hakkındaki sorularımızı cevaplandırdı. İlgiyle okuyacağınızı umuyoruz.

Arkın Gelişin’in, “Kadın Seri Katiller” yazı serisi tüm hızıyla devam ediyor. Bu bölümün konusu, Belle Gunnes’in işlediği, akıllara durgunluk veren seri cinayetler. “İyi Polisiye İyi Edebiyattır” köşesinde, Gencoy Sümer Piraye Şengel’in Ayçöreği adlı romanını inceledi. “Hiçbir Suç Cezasız Kalmaz” diyen Gonca Çiftçioğulları, bu sayıdan itibaren gerçek aşk cinayetleri üzerine yazdığı yazılarla sizlerle birlikte olacak. Özlem Solak’ın Suphi Varım kitapları hakkındaki yazısını, “Kusursuz Polisiye Yoktur” köşesinde okuyabilirsiniz. Pelin İz Erdem, “Astroloji ve Cinayet” köşesinde, aşk-cinayet-astroloji arasındaki gizemli ilişkiyi sorgulamayı sürdürüyor. “Cinayet Kulübü”nde Ramazan Eraslan’ın konuğu ise, Cody McFedyan. “Sherlock’un Komsusu” Şebnem Şenyener, Boş Ev Macerası’na, A. C. Doyle ve Osmanlı’nın çöküşüne tanıklık ettiği 4. Bölümle son noktayı koyuyor. Yaprak Öz’ün “Cinayet Dosyası”’nda ise bu kez tehlikeli aşklar var.

- Reklam -

Sevgililer günü geçti ama biz gene de kenarından köşesinden aşka dair bir şeyler yazalım dedik. Zira, edebiyatın bu en vaz geçilmez teması, polisiyenin de en gözde konularından biridir. Bu nedenle, Dedektif’in bu sayısında, her zamankinden daha fazla aşka rastlarsanız sakın şaşırmayın.

Yedinci sayının ödüllü “Dedektif Bulmacası”, Turgut Şişman’dan. Başkomiser Mitat ve yardımcısı Emir, bu kez de Cihangir’deki gizemli bir cinayeti soruşturacaklar. Bakalım Dedektif okurları katili onlardan önce yakalayabilecekler mi?

Polisiyeyi geniş kitlelere tanıtmak ve sevdirmek, polisiye yazarlarını okurlarıyla buluşturmak ve polisiye edebiyatımıza yeni yazarlar kazandırmak amacıyla yola çıkan Dedektif Dergi, aynı azim ve heyecanla yoluna devam etmektedir. Bize polisiye hikâyelerinizi, yazılarınızı göndermeyi ihmal etmeyin. Düşüncelerinizi, eleştirilerinizi bizimle paylaşın. Dergimizde beğendiğinizi hikâye ve yazıları sosyal medyada paylaşmayı da unutmayın.

Hepinize keyifli okumalar, polisiye ile dolu günler dileriz.

Mustafa İzmirli

1986 Kırcaali doğumluyum. Kırcaali, İzmir, Ankara ve Bolu gibi bir yol haritam oldu. Bu yolculukta Veteriner Hekim oldum ve çalışmaya başladım. Evlendim ve şeker mi şeker kızım dünyaya geldi. Aynı zamanda bilimkurgu ve fantastik eserler arasında bitmek tükenmek bilmeyen bir yolculuğum var. Çok sevdiğim eşim ve biricik kızım Asu ile günümü gün ederken edebiyatın gel-git etkisiyle kendimi Kayıp Rıhtım'da buldum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Agatha Christie Radyo Tiyatrosu

Agatha Christie Eserlerinden Uyarlanan 6 Şahane Radyo Tiyatrosu

kirlangic cigligi ust

Ahmet Ümit’in Yeni Romanı “Kırlangıç Çığlığı” Raflarda