in

Dedektif Dergi’nin 8. Sayısı Çıktı

Sanal platformda ücretsiz yayınlanan ve çıkardığı her sayıyla kaliteli içerikleri bizlerle buluşturan Dedektif Dergi’nin yeni sayısı yayında!

dedektif dergi 8 ust
- Reklam -
- Reklam -

İki ayda bir yayınlanan “Dedektif Dergi” yine zengin içeriğiyle ve yine ücretsiz olarak tabletlerimize, bilgisayarlarımıza ve telefonlarımıza misafir oluyor. Yeni sayıya buradan ulaşabileceğinizi belirtelim ve gelin hep birlikte içeriğine de kısaca göz atalım.

Şimdiye kadar sekiz kitabı çıkan yazar Arkın Gelişin, Kadın Seri Katiller dizisinde “Savaşın Etkisi ve Kadının Gücü” isimli yeni bölümünü kaleme alıyor ve savaşın ardından farklı coğrafyalarda vuku bulan olayları irdeliyor. Ayrıca kendisinin Melih Tokmak’a verdiği bir röportaj da yeni sayıda yer alıyor.

Polisiye yazarı Gonca Çiftçioğulları, Aşk Cinayetleri yazı dizisinin yeni bölümünde yaşadığı muhitte (Adıyaman) gerçekleşen bir olayı bizlere anlatıyor. Aynı zamanda Gencoy Sümer’in kaleme aldığı Feneryolu Cinayetleri hakkında da eleştirisi sayıda bulunuyor.

- Reklam -

dedektif dergi 8Necva Esen, Agatha Christie’nin hayatındaki iniş ve çıkışlarını anlatırken fotoğraflar zenginleştirdiği “Agatha Christie’nin Evi ve Yaşamının Bilinmeyen Yanları” yazısını okurların dikkatine sunuyor.

Süleyman Baş’ın polisiye roman tefrikası Satırlar Arasında beşinci bölümüyle devam ediyor.

Şebnem Şenyener, 221C Sherlock’un Komşusuyum yazı dizisinin yeni bölümüne “Baker Sokağına Düşmüş Bir Yalnızlık” diyerek İskoçlu müzisyen Garry Rafferty’nin Baker Sokağı adlı parçası hakkında edindiği bilgileri veriyor.

- Reklam -

Yaprak Öz, Cinayet Dosyası serisinin “Zekanın Fazlası” isimli yeni bölümüyse dört film ve bir kitaba ilham veren Leopold ve Loeb davasını masaya yatırıyor.

Yeni sayıda okuru birbirinden keyifli hikâyeler de bekliyor. Yazarlar ve öyküleri şöyle:

  • Ceyda Kiremitçi Vasiliev– Apartman
  • Fatih Şahin Işık– Medine
  • Funda Menekşe–  Konakta Son Perde
  • Nilgün Kolgar Çalışkan– Mösyö Bogart’ın Hediyesi
  • Nurhan Işkın– Avcı
  • Reha Avkıran– İki Messi Bir İpte Oynamaz
  • Tuğba Turan– Tilda ve Diğerleri 8/ Sandıktan Ne Çıkacak?
  • Yunus Emre Eroğlu– Ahmak Yarası

Ayrıca ödüllü Polisiye Bulmaca yarışmasında “Fırtınalı Bir Gece” adlı çalışmayla Gencoy Sümer bulunuyor. Yarışmada bol şanslar ve keyifli okumalar diliyoruz!

Mustafa İzmirli

1986 Kırcaali doğumluyum. Kırcaali, İzmir, Ankara ve Bolu gibi bir yol haritam oldu. Bu yolculukta Veteriner Hekim oldum ve çalışmaya başladım. Evlendim ve şeker mi şeker kızım dünyaya geldi. Aynı zamanda bilimkurgu ve fantastik eserler arasında bitmek tükenmek bilmeyen bir yolculuğum var. Çok sevdiğim eşim ve biricik kızım Asu ile günümü gün ederken edebiyatın gel-git etkisiyle kendimi Kayıp Rıhtım'da buldum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

arthur c clarke award

Arthur C. Clarke Ödülü 2018’in Adayları Belli Oldu

yabancı edebiyat türk türkiye bahsi dosya

Türk Bahsi Geçmesiyle Akıllarımızda Yer Edinen Yabancı Edebiyat Eserleri