in

Gamlı Baykuş Dergisi’nin Yeni Sayısı Raflarda!

İkinci yılına giren Gamlı Baykuş Dergisi’nin bu ayki dosya konusu “Polisiye Edebiyat” oldu!

gamli baykus ust
- Reklam -
- Reklam -

Genel Yayın Yönetmenliğini Aysel Karaca’nın yürüttüğü ve geçtiğimiz sene yayın hayatına giriş yapmış olan taze edebiyat dergisi Gamlı Baykuş, 2018’in ilk ayında, polisiye edebiyatını incelemek için masaya yatırıyor.

Gamlı Baykuş Dergisi’ne ocak ayında konuk olan isim, ele gamli baykus dergisialdığı konuyla paralellik gösteren Ömer Türkeş olmuş. Çoğu polisiye okuruna bu türü tanıtmış ve sevdirmiş olan Türkeş’in derginin bu sayısına yaptığı katkılar dışında, pek çok yazarın da içerik ürettiği bu yeni sayısı, edinmeye değer duruyor.

Özlem Yılmaz’ın Ömer Türkeş’le yaptığı sohbet dışında, okurları bekleyenler arasında, Gönül Ak ve ünlü müzisyen Onur Akın’ın söyleşisi ve şehir ozanı Vedat Sakman da bulunuyor.

- Reklam -

Ali Tanrısever, “Film Festivali İnsanlarının Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik” başlıklı yazısına da Derin Muhabbetler köşesinde yer verirken, Bahar Yaka, Bilgetekin Kalay, Melis Yılmaz da derginin daha önceki sayılarında da olduğu gibi içeriği zenginleştirenler arasında.

- Reklam -

Okurlarından da öykü ve şiirleriyle katkılarını bekleyen Gamlı Baykuş Dergisi, bu türlerde de içerik sunmaya devam ederken, herkese, sanat ve edebiyat dolu, mutlu bir yıl dilemeyi de ihmal etmiyor.

Polisiye edebiyat ve genel anlamda edebiyatla ilgilenen herkesi tatmin eden içerikleriyle Ocak sayısı rafları doldurdu bile. Bizden söylemesi!

Seray Soysal

Okumayı ve yazmayı öğrendiğimden beri bir şeyler yazıyorum. Daha çok da okuyorum. Sosyoloji okuduğum için inceleme alanım bu dünyanın insanları olsa da ilgi alanım başka dünyalar olduğu için artık MSGSÜ Felsefe Bölümü'nde yüksek lisans öğrencisiyim. Bir Bellatrix, Auri kadar olmasa da ben de pek buralardan sayılmam zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

super mario animated movie

Minyonların Yapımcısından Super Mario Animasyonu Geliyor

mahluk da ormana ait ust

Mahluk da Orrman’a Ait: En İyisi Kapını Kilitle